Nadir bulunuyor, koleksiyona yakışır parça. USB 1.1 üzerinden işkence çekeceğine SATA üzerinden seri şekilde oynayabilirsin, alanında bolca olur.
Soyle bir seye ihtiyac duyulur mu oyun ve yazilim yuklemek icin? SATA Usb donusturucu.

Yazılımı Memory Card üzerinden yüklü olması gerek, HDD veya SSD'ye bilgisayara takarak oyun atabilirsin.

Bu arada hocam, bunu aldınız da yanlış hatırlamıyorsam sizin ki slim modeldi. FAT kasası mı alacaksınız?

Yazılımı Memory Card üzerinden yüklü olması gerek, HDD veya SSD'ye bilgisayara takarak oyun atabilirsin.

Bu arada hocam, bunu aldınız da yanlış hatırlamıyorsam sizin ki slim modeldi. FAT kasası mı alacaksınız?
Tesekkurler. Evet, Slim model kullaniyordum. Fakat bir arkadasim hediye olarak Fat kasasini bana verdi. Ben de adaptor takip HDD ile kullanayim dedim.

@Xbox 360E, Ek olarak, yazilimi Memory Card uzerinden yuklu olmasi derken FMCB'li kart mi lazim? O mevcut degil.

O lazım ya hocam, çipli cihazlar sadece bildiğim kadarıyla CD/DVD okur. FMCB çoğu slim modellere uyumlu, kendin yapabilirsin ama FAT serisi öyle değil, hazır alman gerek. Yine de koduna bakın, bence uyumluğu eklemişlerdir.

O lazım ya hocam, çipli cihazlar sadece bildiğim kadarıyla CD/DVD okur. FMCB çoğu slim modellere uyumlu, kendin yapabilirsin ama FAT serisi öyle değil, hazır alman gerek. Yine de koduna bakın, bence uyumluğu eklemişlerdir.
Bu rehber ise yarar mi bu arada sifirdan kurulum yapmak icin?