Yurt dışında eşit ağırlıktan hangi bölümü okuyabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 199
  • Etiketler Etiketler
    hangi yurt

Uranos 41

Üstün
Yer
Adana
Üniversiteyi yurt dışında okuyacağım gibi gözüküyor para ile, sayısalcı mümkün değil olamam, eşit ağırlık bölümleri arasında yurt dışında ne okumayı önerirsiniz? Ülke olarak Portekiz’e gitmeyi düşünüyorum para ile alan üniversiteler var mış yanlış bilmiyorsam.

Rory hocam hesabını kapatmadan önce aşağıdaki rehberi hazırlamıştı. Bi inceleyin derim.
Bu arada Çekya'da Deniz hocamız okuyordu, hesabını anonimleştirmediyse bi onu etiketlesin arkadaşlar. Ona da sorun.
Bahsettiğim rehber:

Hocam burda ülkelerde yaşamanın eksi ve artı yanlarını söylüyor, benim bilmek istediğim eşit ağırlıktan hangi bölümlere girebilirim yurt dışında.

Dışarıda okuyabileceğiniz bölümler hakkında bilgim yok, aşağıdaki mesajı burada okuyup dışarıya nasıl kolay giderim şeklinde algılamıştım.

İyi bir üniversitede işletme diyebilirim sanırım.

Hocam burda ülkelerde yaşamanın eksi ve artı yanlarını söylüyor, benim bilmek istediğim eşit ağırlıktan hangi bölümlere girebilirim yurt dışında.
Oradaki yaşam standartlarını bilmeden oraya gitmenin ne mantığı var?
Bölüm olarak ekonomi mantıklı olabilir.

Meslek seçimin yoksa en iyi yer neresi tutarsa orada oku. Yazdığın kadarıyla meslek olsun da ne olursa olsun hesabı yapıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…