Üniversiteyi yurt dışında okuyacağım gibi gözüküyor para ile, sayısalcı mümkün değil olamam, eşit ağırlık bölümleri arasında yurt dışında ne okumayı önerirsiniz? Ülke olarak Portekiz’e gitmeyi düşünüyorum para ile alan üniversiteler var mış yanlış bilmiyorsam.
Detaylar
Kim cevapladı?Rory hocam hesabını kapatmadan önce aşağıdaki rehberi hazırlamıştı. Bi inceleyin derim.
Bu arada Çekya'da Deniz hocamız okuyordu, hesabını anonimleştirmediyse bi onu etiketlesin arkadaşlar. Ona da sorun.
Bahsettiğim rehber:
Bu arada Çekya'da Deniz hocamız okuyordu, hesabını anonimleştirmediyse bi onu etiketlesin arkadaşlar. Ona da sorun.
Bahsettiğim rehber:
Hazır YKS sonuçları açıklanmışken gençlere bir faydam olsun.
Öncelikle, bu yazımda sık sık bahsedeceğim TOEFL ve IELTS nedir, onu açıklıyım: TOEFL sınavı ABD, IELTS testi ise İngiltere merkezlidir. İkisi de İngilizce Yeterlilik Belgesi almanızı sağlar ve 4 aşamadan oluşurlar: Listening, Reading, Writing ve Speaking. TOEFL ile IELTS arasında temelde fark olmasa bile IELTS daha insancıl sınavdır ancak bu konuda detaya girmeyeceğim. Ben IELTS konusunda tecrübeliyim ve eğer talep ederseniz IELTS'e özel rehber hazırlarım. Artık IELTS ve TOEFL'i bilmeyenler öğrendiğine göre yazıma...
Öncelikle, bu yazımda sık sık bahsedeceğim TOEFL ve IELTS nedir, onu açıklıyım: TOEFL sınavı ABD, IELTS testi ise İngiltere merkezlidir. İkisi de İngilizce Yeterlilik Belgesi almanızı sağlar ve 4 aşamadan oluşurlar: Listening, Reading, Writing ve Speaking. TOEFL ile IELTS arasında temelde fark olmasa bile IELTS daha insancıl sınavdır ancak bu konuda detaya girmeyeceğim. Ben IELTS konusunda tecrübeliyim ve eğer talep ederseniz IELTS'e özel rehber hazırlarım. Artık IELTS ve TOEFL'i bilmeyenler öğrendiğine göre yazıma...
- 150
- yurtdışı
- Forum: Yükseköğretim
Hocam burda ülkelerde yaşamanın eksi ve artı yanlarını söylüyor, benim bilmek istediğim eşit ağırlıktan hangi bölümlere girebilirim yurt dışında.Rory hocam hesabını kapatmadan önce aşağıdaki rehberi hazırlamıştı. Bi inceleyin derim.
Bahsettiğim rehber:
Hazır YKS sonuçları açıklanmışken gençlere bir faydam olsun.
- 150
- yurtdışı
- Forum: Yükseköğretim
Canepe
Uzman
Dışarıda okuyabileceğiniz bölümler hakkında bilgim yok, aşağıdaki mesajı burada okuyup dışarıya nasıl kolay giderim şeklinde algılamıştım.
İyi bir üniversitede işletme diyebilirim sanırım.
Oradaki yaşam standartlarını bilmeden oraya gitmenin ne mantığı var?Hocam burda ülkelerde yaşamanın eksi ve artı yanlarını söylüyor, benim bilmek istediğim eşit ağırlıktan hangi bölümlere girebilirim yurt dışında.
Bölüm olarak ekonomi mantıklı olabilir.
Meslek seçimin yoksa en iyi yer neresi tutarsa orada oku. Yazdığın kadarıyla meslek olsun da ne olursa olsun hesabı yapıyorsun.Üniversiteyi yurt dışında okuyacağım gibi gözüküyor para ile, sayısalcı mümkün değil olamam, eşit ağırlık bölümleri arasında yurt dışında ne okumayı önerirsiniz? Ülke olarak Portekiz’e gitmeyi düşünüyorum para ile alan üniversiteler var mış yanlış bilmiyorsam.