B2 seviyesindeyim yeterli olur diye düşünüyorumAna dil gibi bilmek gerekiyor, zorluk çekmemek için. Ya da çok paranız olması gerekiyor; iki seçenekten birisi.
B2 seviyesindeyim yeterli olur diye düşünüyorumAna dil gibi bilmek gerekiyor, zorluk çekmemek için. Ya da çok paranız olması gerekiyor; iki seçenekten birisi.
Eger YKS'de bir yeri yazacaksan Avusturya'ya da bak. Yok ben YKS'den bolum yazmadan gidecegim diyorsan Italya olur. Lakin onun da kendi sinavlarina girmen gerekebilir. Cek Cumhuriyeti ve Polonya'da yerel dille egitim ucretsiz, Ingilizce egitim ucretli diye biliyorum ama fiyatlarindan haberim yok.
Burs falan yakalayabilirseniz daha iyi olur tabii. Ama başvuru da yapın, deneyin derim. Burs ile parasız daha çok şans oluyor; yani zorluk çekmezsiniz.
Yerleşmeden gitmeyi düşünüyorum zaten öyle yerleşebiliceğim çok bi yerde yokEger YKS'de bir yeri yazacaksan Avusturya'ya da bak. Yok ben YKS'den bolum yazmadan gidecegim diyorsan Italya olur. Lakin onun da kendi sinavlarina girmen gerekebilir. Cek Cumhuriyeti ve Polonya'da yerel dille egitim ucretsiz, Ingilizce egitim ucretli diye biliyorum ama fiyatlarindan haberim yok.
Hangi ülkeyi önerirsiniz benim aklımda bazı yerler varda emin değilimBurs falan yakalayabilirseniz daha iyi olur tabii. Ama başvuru da yapın, deneyin derim. Burs ile parasız daha çok şans oluyor; yani zorluk çekmezsiniz.