YunExpress kargolari askıya alındı ancak 4Px'e aktarilanlar var YunExpress'ten gümrükte. Bunu zaman gösterecek.

Sizce WhatGeek'e mail atsam konu hakkında yardımcı olurlar mı?
Düzenleme: Web sitesinde.

1752558759302.webp

YunExpress olarak görünüyor. Ancak tracking Shipment'e tıklayınca aslında kargom 4Px'te.

1752558802690.webp

Dün gümrüğe giriş yapmış.

Sanırım onlar da sorunun farkındalar.

WhatGeek 4PX aracılığıyla WeWorldExpress kullaniyor, neden size Yanwen demişler anlamadım.
Ben de anlamadım, başta yuvarlak cevaplar verdiler. Teyit ettirecek şekilde ısrarla sormam üzerine bunu söylediler.
Türkiye'ye ekstra 10 dolar gönderim ücreti için, türkiyede zaten dolar kuru yüksek, ilk siparişe özel 10 dolar kupon tanımlayın bari dedim. 3 gün cevap gelmedi. Gelen cevapta da ben ve supervisor'umun yoğun çalışmasıyla size 5 dolar kupon tanımlayabiliriz yazmışlar. :D Yahu zaten siteye girince çıkan çarkı çevirdiğinizde 5 dolar kupon veriyor. Bunlar ne yaptığını bilmiyor gibi geldi. Alışveriş yapmam bunlardan

Ben de anlamadım, başta yuvarlak cevaplar verdiler. Teyit ettirecek şekilde ısrarla sormam üzerine bunu söylediler.
Türkiye'ye ekstra 10 dolar gönderim ücreti için, türkiyede zaten dolar kuru yüksek, ilk siparişe özel 10 dolar kupon tanımlayın bari dedim. 3 gün cevap gelmedi. Gelen cevapta da ben ve supervisor'umun yoğun çalışmasıyla size 5 dolar kupon tanımlayabiliriz yazmışlar. :D Yahu zaten siteye girince çıkan çarkı çevirdiğinizde 5 dolar kupon veriyor. Bunlar ne yaptığını bilmiyor gibi geldi. Alışveriş yapmam bunlardan
NEWWG kodu 10 Dolar yapıyordu.

1752839458557.webp

Şu an sanırsam ürün gümrüğe ulaştı, pazartesi kargoya verileceğini tahmin ediyorum. Bakalım hangi kargoya verecekler.

Tahmini ne kadar sürede geçiyor hocam? Bir de aldığınız ürünün faturasında kaç dolar yazıyordu?

Ürünü henüz almadım. Bugün teslim edilecek ödemeniz 115,20 TL imiş düzeltiyorum. Böyle bir mesaj geldi. Bugün gelir. Geldiğinde detayları paylaşırım hocam. Cevap vermezsem hatırlatın lütfen unutabilirim.