Yasin Alemdağ
Yetkin
WhatGeek 4px aracılığıyla weworldexpress kullaniyor, neden size yanwen demişler anlamadım.
Hocam benimkini YunExpress ile gönderiyorlar sorun olur mu? Zaten yolda ve şuan gümrük işlemleri devam ediyor diyor.
WhatGeek 4px aracılığıyla weworldexpress kullaniyor, neden size yanwen demişler anlamadım.
YunExpress kargolari askıya alındı ancak 4PX'e aktarilanlar var YunExpress'ten gümrükte. Bunu zaman gösterecek.Hocam benimkini YunExpress ile gönderiyorlar sorun olur mu? Zaten yolda ve şuan gümrük işlemleri devam ediyor diyor.
YunExpress kargolari askıya alındı ancak 4Px'e aktarilanlar var YunExpress'ten gümrükte. Bunu zaman gösterecek.
Ben de anlamadım, başta yuvarlak cevaplar verdiler. Teyit ettirecek şekilde ısrarla sormam üzerine bunu söylediler.WhatGeek 4PX aracılığıyla WeWorldExpress kullaniyor, neden size Yanwen demişler anlamadım.
NEWWG kodu 10 Dolar yapıyordu.Ben de anlamadım, başta yuvarlak cevaplar verdiler. Teyit ettirecek şekilde ısrarla sormam üzerine bunu söylediler.
Türkiye'ye ekstra 10 dolar gönderim ücreti için, türkiyede zaten dolar kuru yüksek, ilk siparişe özel 10 dolar kupon tanımlayın bari dedim. 3 gün cevap gelmedi. Gelen cevapta da ben ve supervisor'umun yoğun çalışmasıyla size 5 dolar kupon tanımlayabiliriz yazmışlar.Yahu zaten siteye girince çıkan çarkı çevirdiğinizde 5 dolar kupon veriyor. Bunlar ne yaptığını bilmiyor gibi geldi. Alışveriş yapmam bunlardan
Cyclone 2 içindi o. Nova lite 2 için kastetmiştim ben. Ama sonra vazgeçtim zaten
Eki Görüntüle 164452
Şu an sanırsam ürün gümrüğe ulaştı, pazartesi kargoya verileceğini tahmin ediyorum. Bakalım hangi kargoya verecekler.
Tahmini ne kadar sürede geçiyor hocam? Birde aldığınız ürünün faturasında kaç dolar yazıyordu?Benimki gümrükten geçti. Aras Kargo getiriyor. 112.50 TL ödemesi var.
Tahmini ne kadar sürede geçiyor hocam? Bir de aldığınız ürünün faturasında kaç dolar yazıyordu?