Yer
İsrail
Ürünü Amazon Germany üzerinden yurt dışından aldım, garantiye nasıl yollarım? Amazona sordum bana" Techpro" diye bir siteyi söyledi ama orada Hyperx ile ilgili bir şey geçmiyor. Ben bunu nasıl yollayabilirim garantiye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü Amazon Germany üzerinden yurt dışından aldım, garantiye nasıl yollarım? Amazona sordum bana" Techpro" diye bir siteyi söyledi ama orada Hyperx ile ilgili bir şey geçmiyor. Ben bunu nasıl yollayabilirim garantiye?

Ürün iade hakkım var mış 30 günü geçtiği halde iade edeceğim sanırım .

1000001167.webp

Mail attım ama garantilik durum olmadığını normal bir durum olduğunu ve gamepadın bozuk olmadığını söylediler. Kısacası çalışıyorsa bir sorun yok dediler. :Dd

Uzun uzun mesajlar yazdım olmadı. Sonra bir daha denedim ve HyperX EU care diye bir mail geldi oradan mail attım ve şu an gamepad yolluyacaklar. Sanırım şu anki gamepad da bende kalıcak teşekkürler herkese.
1727368466276.webp

Son düzenleme:
Hocam sonuç ne oldu ve gamepadden memnun musunuz?
Herşeyi onayladılar RMA ekibi faturayı onaylamadı. Amazona sorduğum zaman ise yurt dışı alışverişlerde irsaliye fatura kesmediklerini bize iade edebilirsiniz dediler iade hakkı 2 yıl. İade etmedim gümrükte kalma şansı var gibiydi.

Teşekkürler yarın gidip almayı düşünüyorum yorumlara baktığımda ya aşırı beğenmişler ya da baya gömmüşlerdi ama garanti mevzusunda hyperx baya iyi olduğunu duydum gömenler genelde çıkan sorundan dolayı gömüyorlardı bir sıkıntı olursa mediamarktan aldığım için direkt burda garantiye göndereceğimden dolayı sorun olmayacağını düşünüyorum.

Teşekkürler yarın gidip almayı düşünüyorum yorumlara baktığımda ya aşırı beğenmişler ya da baya gömmüşlerdi ama garanti mevzusunda hyperx baya iyi olduğunu duydum gömenler genelde çıkan sorundan dolayı gömüyorlardı bir sıkıntı olursa mediamarktan aldığım için direkt burda garantiye göndereceğimden dolayı sorun olmayacağını düşünüyorum.
Bakın fatura olsaydı ürün bende kalıcaktı yeni ürün yollıcaklardı. İyi yani.

1729799042513.webp

Titreşim iyi ve tuş hissiyatı trigger hissiyatı falan iyi ve sağlam duruyor iyi işte 1289 TL'ye bedava.