Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 20-25k
Hamithan Ç
Uzman
Google Pixel telefon alabilirsin. Hem her yıl yeni yazılım güncellemesi de geliyor.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Pixel 9 serisine bak, bütçe artarsa Pixel 10 serisi...
- Makaleler
- 2
Pixel telefonlar çok övülüyor. Pixel 9 tavsiyemdir.
Kostes
Başarılı
Pixel telefonlar çok övülüyor. Pixel 9 tavsiyemdir.
Resmi satışı olmadığı için almanın mantıklı olmadığı yönünde (parça sorunundan dolayı) yorumlar gördüm ama bakabilirim.
Xiaomi 15 serisine bakabilirsin, en azından server kayıt yapar kullanırsın. iPhone getirdiğinde kayıt parası ödemen gerek 40 bin TL civarındaydı sanırım.
Kayıtsız kullanmayı düşünüyordum açıkçası ama Xiaomi marka telefonlara sıcak bakamıyorum elimde Redmi Note 11 Pro var ve hiç memnun olmadım aldığımdan beri.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Resmi satışı olmadığı için almanın mantıklı olmadığı yönünde (parça sorunundan dolayı) yorumlar gördüm ama bakabilirim.
O da sıkıntı, bundan dolayı mümkün mertebe yurt içi cihaz alınmasından yanayım.
Kostes
Başarılı
O da sıkıntı, bundan dolayı mümkün mertebe yurt içi cihaz alınmasından yanayım.
Yurt içi cihaz almayı düşünmüyorum açıkçası sağladığı donanım ve özelliklere göre gereksiz pahalı geliyor cihazlar.
Hocam her şeyi usulüne göre yaparsanız yine pahalıya gelmiyor mu? Türkiye satış fiyatı çok çok üst bir telefon almadığınız sürece bence pek mantıklı değil.Yurt içi cihaz almayı düşünmüyorum açıkçası sağladığı donanım ve özelliklere göre gereksiz pahalı geliyor cihazlar.
Yeni konular
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası Game Garaj laptopun interneti anlık kopuyor
- Charles Darwin
-
-
-
-
-