Bütçe
20-25k

Kostes

Başarılı
Merhaba, yurt dışından telefon getirme imkanım var ama ne getirsem emin olamadım. iPhone 15 getirmek mi mantıklı yoksa 20-25k arasında başka bir telefon mu getirmeliyim?

Xiaomi 15 serisine bakabilirsin, en azından server kayıt yapar kullanırsın. iPhone getirdiğinde kayıt parası ödemen gerek 40 bin tl civarındaydı sanırım.

Pixel telefonlar çok övülüyor. Pixel 9 tavsiyemdir.

Resmi satışı olmadığı için almanın mantıklı olmadığı yönünde (parça sorunundan dolayı) yorumlar gördüm ama bakabilirim.

Xiaomi 15 serisine bakabilirsin, en azından server kayıt yapar kullanırsın. iPhone getirdiğinde kayıt parası ödemen gerek 40 bin TL civarındaydı sanırım.

Kayıtsız kullanmayı düşünüyordum açıkçası ama Xiaomi marka telefonlara sıcak bakamıyorum elimde Redmi Note 11 Pro var ve hiç memnun olmadım aldığımdan beri.

Yurt içi cihaz almayı düşünmüyorum açıkçası sağladığı donanım ve özelliklere göre gereksiz pahalı geliyor cihazlar.
Hocam her şeyi usulüne göre yaparsanız yine pahalıya gelmiyor mu? Türkiye satış fiyatı çok çok üst bir telefon almadığınız sürece bence pek mantıklı değil.