Detaylar
Kim cevapladı?TayfunBora
Uzman
S23'ü inceledim ama kamerasını nedense çok beğenemedim. Onun dışında orada iPhone 15 Pro denedim bayağı ve şu an yurt dışı 15 Pro almam mantıklı mı? Değilse nedeni nedir?
Mantıklı olabilir hocam Türkiye'de kullanacaksanız 4 ay SIM kartlı 4 ay e-SIM'li geri kalan 4 ayı da 200-300 TL'ye 2+2 ay şeklinde geçici kayıt yaparak yılı tamamlayabilirsiniz.
erdym
Üstün
Önermem, Türkiye'de servis almıyorsa kayıt bile bir işe yaramaz. Herhangi bir sorunda yurt dışına götürmek zorunda kalırsınız.
Buna ek olarak ileride 2. el satılmak istenirse hem elden çıkarması zor hem de ederi çok daha az.
- Makaleler
- 23
Biraz çıkıp sıfır iPhone 13 al istersen.
Yurt dışı 15 Pro tercih edilebilir. Babam 15 Pro Max aldı, 4 ay boyunca kullanacak, sonrasında 4 ay E-SIM veya eski iPhone 11’e bağlı olarak kullanmayı düşünüyor. İleride siz kayıt da ettirebilirsiniz bu şekilde bir süre kullanıp.S23'ü inceledim ama kamerasını nedense çok beğenemedim. Onun dışında orada iPhone 15 Pro denedim bayağı ve şu an yurt dışı 15 Pro almam mantıklı mı? Değilse nedeni nedir?
- Makaleler
- 23
15 Pro'dan sonra S24 Ultra'nın kamerasını bile beğenemedim nedense, cihazları MediaMarkt'a denedim.
16'yı bekle yurt dışı alacaksan. Fiyatları aynı oluyor zaten.
TayfunBora
Uzman
Hocam yıllardır yurt dışı iPhone kullanıyorum eğer çift simli alırsanız zaten 4ay+4aykullanırsınız şu an Instagram'da geçici kayıt yapan bir sürü sayfa var 200-400 arası fiyatlara yaptırmak mümkün 2 ay + 2 ay şeklinde uzattırabiliyorsunuz ben her sene böyle yapıyorum hiçbir sorun yaşamadım şu ana kadar.