bilicovskidaniela 1

Üyecik
Yurt dışında satılan Thieaudio, Fir Audio gibi amiral gemisi IEM kulaklıklarına erişimimiz maalesef yok denecek kadar az. Bunları gümrük vergileri altında fazla ezilmeden getirtmenin bir yolu var mıdır? Aracı firması veya aktif olarak satış yapan kulaklık firmaları vs.? Deneyimleyen oldu mu acaba?

Yurt dışında satılan Thieaudio, Fir Audio gibi amiral gemisi IEM kulaklıklarına erişimimiz maalesef yok denecek kadar az. Bunları gümrük vergileri altında fazla ezilmeden getirtmenin bir yolu var mıdır? Aracı firması veya aktif olarak satış yapan kulaklık firmaları vs? Deneyimleyen oldu mu acaba?

Bulgaristan vatandası arkadaslarınız varsa oranın adresine getirtir.
Onlarda buraya getirir.
EU bolge oldugu için sadece kargo ucreti olur.
Link var mı?
Fransa:
Almanya:
Bunlar haricinde pek ilgi alanım degil ama audiotechnica, Sennheiser, beyer dinamic vs de vardır.
Ama burada garantisi olmaz.

Son düzenleme:
Bunu çok düşündüm ama güvenilir mi onu hiç bilmiyorum, çevremde de hiç deneyimleyen olmadıği için bir şey diyemiyorum. Ama arastırıcam detaylıca teşekkürler

Wraith'in getireceği fiyattan daha pahalıya patlayacaktır. Üstte belirtildiği gibi Glocalzone gibi aracı firmalarla getirebilirsin. Ancak değmez. Ne kadarlık bir ürün getirmeyi planlıyorsun?
Kendileri ile görüştüm zaten ancak yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Yinede istediğiniz ürünleri söylebilirsiniz dediler, belli bir model yok kafamda ancak ülkemizde ki iemler hiç iç açıcı değil ancak yine de şu modelleri aşırı merak ediyorum;
Thieaudio V16 divinity, Valhalla
Fir audio Redux 6, Xenon 6 ( kinetik bass hissiyatı için aşırı merak ediyordum)
Empire Ears ın bir kaç tepe modelini de merak ediyordum ancak ani bir şekilde şirket kapanışa gitmiş maalesef. Bir kaç yerde bulunuyor hala ama şirket kapandıktan sonra güven vermiyor.

Bunu çok düşündüm ama güvenilir mi onu hiç bilmiyorum, çevremde de hiç deneyimleyen olmadıği için bir şey diyemiyorum. Ama araştıracağım detaylıca teşekkürler

Kendileri ile görüştüm zaten ancak yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Yine de istediğiniz ürünleri söylebilirsiniz dediler, belli bir model yok kafamda ancak ülkemizde ki IEM'ler hiç iç açıcı değil ancak yine de şu modelleri aşırı merak ediyorum;
Thieaudio V16 divinity, Valhalla
Fir Audio Redux 6, Xenon 6 ( kinetik bass hissiyatı için aşırı merak ediyordum)
Empire Ears ın birkaç tepe modelini de merak ediyordum ancak ani bir şekilde şirket kapanışa gitmiş maalesef. Birkaç yerde bulunuyor hala ama şirket kapandıktan sonra güven vermiyor.

Bundan sonra gumrukten ne getirirsen getir vergiye tabii.
Aracı firma ile getirtsen vergi+gumrukten çekme için musavir bedeli+ aracı kargo bedeli ve hizmet vs astarı yuzunu geçer.
2015'te konum vardır amerikapostam diye fdonanımda.
Custom soğutma yapmıştım, parca kargolarına vs 2/3k USD kargo ve hizmet vs ödemiştim.
Dediğim gibi çift vatandas arkadasın varsa en maliyetsiz bu sekil olur.