Ben de eşim de uzun bir süredir Samsung telefonlar kullanıyoruz ve ikimizin de telefonları eskidi. Eşimin de eskiden kalan bir iPhone kullanma isteği var. Biraz bütçe ayırıp hem ona hem de kendime iPhone 11-Pro-Pro Max seçeneklerinden almak istiyorum. Alacağım cihazlar yurt içi satılmış ikinci el cihazlar olacak. Tanıdık telefoncu çevrem olduğu için temiz kullanılmış cihazlar bulabileceğime inanıyorum. Sizlere sorum ise iPhone 11-Pro-Pro Max üçlüsü arasında ciddi denilebilecek bir fark var mıdır? Ayrıca totalde iki telefon için 25 bin TL'yi geçmeyecek bir bütçe ile farklı iPhone modeli öneriniz var mıdır? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Almak istiyorsanız alın lakin 4 model eski bir cihaz ve seneye son güncellemeyi alacak, o yüzden alınmasını tavsiye etmiyorum. Bütçe artarsa S23 serisine göz atın derim. Özellik bakımından da eski bir cihaz, tercih edilmesini önermiyorum.
Almak istiyorsanız alın lakin 4 model eski bir cihaz ve seneye son güncellemeyi alacak, o yüzden alınmasını tavsiye etmiyorum. Bütçe artarsa S23 serisine göz atın derim. Özellik bakımından da eski bir cihaz, tercih edilmesini önermiyorum.
Güncellemelerin duracağını biliyorum hocam ancak biz eşimle çok fazla telefonun her özelliğini kullanan insanlar değiliz. Bu sebeple güncelleme sorun olmaz bizim için, ancak özellik bakımından ne gibi dezavantajları var bilmek isterim.
Güncellemelerin duracağını biliyorum hocam ancak biz eşimle çok fazla telefonun her özelliğini kullanan insanlar değiliz. Bu sebeple güncelleme sorun olmaz bizim için, ancak özellik bakımından ne gibi dezavantajları var bilmek isterim.
Mantıklı olan 90 bin verip son modelin orijinalini mi almak hocam bütçemiz bu kadar 2 telefon almak istiyoruz. Hepsi bu.
Hocam farklılık istiyor olabilirsiniz lakin cihazların ömrü var biliyorsunuz, 11 gibi güncelleme desteğini yitirecek ve neredeyse aynı fiyata çok daha iyisi varken tercih edilecek telefonu almak daha mantıklı sadece.
Özellik bakımından bir eksiğiniz olmaz lakin Apple'ın güncelleme almayan eski cihazlarını yavaşlattığı gerçek bir durum, göze alacaksanız alın diyorum.