Hocam o kadar ucuz mu? Bilmiyorum ben de alayım bir tane bu kadar ucuzladıysa.
Detaylar
Kim cevapladı?Harika o halde, hayırlı olsun diyeyim şimdiden size de eşinize de.Yok hocam ondan yana gönlüm rahat, kaç yıllık dostumuz oradan bir şey çıkmaz yani eminim.
Şehirden şehre fark ediyor mu bilmem hocam ayrıca dediğim gibi sağlam arkadaşlar vasıtası ile bu fiyatı aldım ama durum bu.Hocam o kadar ucuz mu? Bilmiyorum ben de alayım bir tane bu kadar ucuzladıysa.
Hocam o kadar ucuz mu? Bilmiyorum ben de alayım bir tane bu kadar ucuzladıysa.
Ya alış fiyatı, ya da alış fiyatının biraz üstüdür. Yıllardır tanıdığım bir dostum olsa ben de o fiyatlardan verirdim. İkinci el temizleri en düşük gördüğüm kadarıyla 14-15 bin TL bandına bulabilirsiniz yine de.
V. Scaletta
Yetkin
Selam herkese,
Ben de eşim de uzun bir süredir Samsung telefonlar kullanıyoruz ve ikimizin de telefonları eskidi. Eşimin de eskiden kalan bir iPhone kullanma isteği var. Biraz bütçe ayırıp hem ona hem de kendime iPhone 11-Pro-Pro Max seçeneklerinden almak istiyorum. Alacağım cihazlar yurt içi satılmış ikinci el cihazlar olacak. Tanıdık telefoncu çevrem olduğu için temiz kullanılmış cihazlar bulabileceğime inanıyorum. Sizlere sorum ise iPhone 11-Pro-Pro Max üçlüsü arasında ciddi denilebilecek bir fark var mıdır? Ayrıca Total'de iki telefon için 25 bin TL'yi geçmeyecek bir bütçe ile farklı iPhone modeli öneriniz var mıdır? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
Hocam her ne kadar Hz'in bir önemi olmadığını söyleseniz bile gerçekten iPhone 11, 60 Hz değil resmen 30Hz falan. Ciddi anlamda kasıyor gibi telefon.
Alacaksanız 11 Pro, 11 Pro Max hatta 12 Pro ve 12 Pro Max'i öneririm.
Kullandığınız cihaz nedir? Ben iPhone 11 kullanıyorum 2 yıl kadar bir süredir herhangi kasma ile karşılaşmadım. Monitörüm 170Hz civarı, farkı anlayabileceğim bir kıstasım da var bir nevi. Cihazı benden önce 1.5 sene de babam kullandı, onu da belirteyim.Hocam her ne kadar Hz'in bir önemi olmadığını söyleseniz bile gerçekten iPhone 11, 60 Hz değil resmen 30Hz falan. Ciddi anlamda kasıyor gibi telefon.
Bütçe dahilinde dediğiniz cihazlar zor.
Teşekkür ederim hocam uyarınızı dikkate alacağım. Arada bir fark yok ise ben de Pro veya Promax modellere yönelmeyi düşünüyorum.Hocam her ne kadar Hz'in bir önemi olmadığını söyleseniz bile gerçekten iPhone 11, 60 Hz değil resmen 30Hz falan. Ciddi anlamda kasıyor gibi telefon.
III. Osman
Yetkin
iPhone her türlü alınır. Hem tasarım olarak hem kamera olarak yanına yaklaşabilecek kolay kolay telefon yok. Uber super cart curt telefonunun 1500 megapikselli kamerası beni iPhone kamerası kadar tatmin etmiyor. Tasarım, Kamera ve Prestij bakımından tercih edeceğim tek telefon iPhone. Bütçeyi biraz daha artırıp iPhone 12 alabilirsiniz.
Seneye son güncellemesini alacak cihaza o para verilmez.
İllaki iOS alınacaksa en az 13 serisinden alınmalı. Bütçe arttırmanız lazım ama.
Android kısmında çok iyi alternatifler mevcut. S23 alabilirsiniz. S23'ün kamerası, ekranı falan sizi üzmeyecektir.
İllaki iOS alınacaksa en az 13 serisinden alınmalı. Bütçe arttırmanız lazım ama.
Android kısmında çok iyi alternatifler mevcut. S23 alabilirsiniz. S23'ün kamerası, ekranı falan sizi üzmeyecektir.