BORSAKAPLANI
Yetkin
11-12 bin bandında sağlıklı iPhone 11'i nasıl buldunuz hocam?11-12 bin bandında iphone 11 almanın eksi yönleri nedir size göre hocam?
11-12 bin bandında sağlıklı iPhone 11'i nasıl buldunuz hocam?11-12 bin bandında iphone 11 almanın eksi yönleri nedir size göre hocam?
İkinci el, pil ömrü 85 altına düşmemiş, hiç açılmamış cihazlar var telefoncu dostlarımızda.11-12 bin bandında sağlıklı iPhone 11'i nasıl buldunuz hocam?
11-12 bin bandında iPhone 11 almanın eksi yönleri nedir size göre hocam?
O fiyatlardan bulunabilirse alınabilir. Bataryasından ve ekranından memnun kalmayacağınızı bilerek tercih edebilirsiniz.İkinci el, pil ömrü 85 altına düşmemiş, hiç açılmamış cihazlar var telefoncu dostlarımızda.
Türkiye şartlarında iOS hiçbir cihaz mantıklı değil aslında, yapacak bir şey yok. Bizi bu hale getirenler utansın.Mantıklı olan 90 bin verip son modelin orijinalini mi almak hocam![]()
iOS şartı koşulduktan sonra tek bir seçenek var, o da dediğin 2 adet ikinci el iPhone 11, gerçi sağlamlarını bulabilir misin hiçbir fikrim yok. Telefona biçilen güncelleme süresi bitti bitecek. Özellikle kullanman gereken uygulamalar varsa da işini görmeyebilir.bütçemiz bu kadar 2 telefon almak istiyoruz. Hepsi bu.
Dostum pil sağlığına takılma bazı cihazlar pili %90’da bitik oluyor. Benimki %76 gayet iyi gidiyor şarjı.İkinci el, pil ömrü 85 altına düşmemiş, hiç açılmamış cihazlar var telefoncu dostlarımızda.
Dedim ya hocam LCD, Hz gibi detaylar bizim için incik boncuk şu anda yani çok fazla derine inmiş oluyorsunuz. Haksız değilsiniz elbette ama bizler öyle oyun oynayan insanlar değiliz. Arama yapar arada bir de sosyal medyaya gireriz. Güncelleme desteği şarj ve pil ömrünü etkiliyorsa o işte biraz sorun.Düz 11 alacaksanız çok eksisi var bana göre;
1- ekranı LCD panel (fiyatına göre panel LCD olması kötü şu anda ortalama Android cihazlarda OLED panel bulunuyor.)
2- ekranın 60Hz olması (ekran Hz takılmayabilirsiniz ancak fiyatına göre önemli bir durum.)
3- kamerası ortalama bir kamera ancak daha iyi kameralı cihazlar mevcut.
4- Güncelleme desteği sona erecek.
Evet hocam, satın almaya karar verdiğimde birkaç eşe dosta sordurdum. Diyarbakır'dayım, ikinci el iphone 11'ler 11-12 bine temiz bulunabiliyor dediler. Ben de almaya karar verdim, haber bekliyorum.Bitik batarya %75 seviyesinde iPhone 11 kullanıyorum, ekran kullanım sürem 5 saat civarı, gün içinde 1 kere falan sarja takmam yetiyor. Ekran kalitesinden yöne pek sıkıntı çekmedim, aşırı kamerayla işim de yok ancak kullandığım süreç boyu hep yeterli geldi kamerası. Bence halen iyi cihazlar düşük bütçe için, Android alacağıma 2. el bir iPhone 11'i tercih ederdim. Pro falan gerek yok, düz 11 alın derim.
2 Adet iPhone 11 için 25 bin TL bence iyi fiyat bu arada. Temiz diyorsanız çok çok daha iyi.