renmier

Çalışkan
Biliyorsunuz, yeni çıkan gümrük yasası ile yurt dışı alışveriş neredeyse imkansız olacak. Ben de cihazımda aşırı düzseyde ısınma sorunu yaşıyorum (kışın ortasına olmamıza rağmen) bu sebeple PTM 7950 almak istedim ancak 6 Şubat öncesi gümrükten geçemeyecek.
Sizlere sorum, yurt içinde bulabileceğim kaliteli alternatifleri var mı? Varsa hangileri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dev büyüklerden deneyin bence şansınızı belki geçer. Çabuk gelirse.

Onu getirtmek imkansız macuna kaldık artık.

Konuyu hortlatıyorum kusuruma bakmayın, ve teşekkür ederim hocam. Sipariş ettim ve kargo bugün geldi, macunu uyguladım ve anladım ki benim zamanında Ebuy7 üzerinden aldığım PTM'ler sahteymiş. Hem her yere pump out olmuş hem de sıcaklıklar hüsran, TF7 ile 5800H tam yükte 92 dereceyi görüyor maksimum Fanlar da eskisi gibi ağıt yakmıyor bana. Sıcaklıklar nasıl sizce? İyi mi yoksa daha da iyileştirilebilir mi?

Konuyu hortlatıyorum kusuruma bakmayın, ve teşekkür ederim hocam. Sipariş ettim ve kargo bugün geldi, macunu uyguladım ve anladım ki benim zamanında Ebuy7 üzerinden aldığım PTM'ler sahteymiş. Hem her yere pump out olmuş hem de sıcaklıklar hüsran, TF7 ile 5800H tam yükte 92 dereceyi görüyor maksimum Fanlar da eskisi gibi ağıt yakmıyor bana. Sıcaklıklar nasıl sizce? İyi mi yoksa daha da iyileştirilebilir mi?
Güke güle kullanın benim bile uygulamam lazım değerlerde yükte 95 i geçmiyorsa iyi