Max 5Mbps oluyor bu arada. Hız limiti de var. En fazla 400kb/s civarı bir hız alabiliyoruz.

Gayet iyi. Hızda çok düşme olmuyorsa sorun yok.
Yok, yine konumdan konuma ve saate göre değişiyor. Bir de anlamadığım, arada bir belli dönemlerde gelen bir yavaşlık durumu var. Herhalde yönetim rastgele tuşlara filan basıyor.

Yurt interneti ile indirme olmaz zaten dostum. YouTube'da sorunsuz 720p video izleyebiliyorsan şükret bence.
YouTube yoğunluğa bağlı olarak 1080p'de izleyebiliyorum ama 720p en sağlıklısı oluyor.
Twitchte canlı yayınları 480p de sorunsuz, 720p'de dona dona izleyebiliyorum. Geçmiş yayınları keza 720'de izliyorum.
Steam'de indirme hızı da yukarıdaki gibi.
Oyunlarda kasma/donma yok. LoL, Cs'de falan ping olmuyor.
Arada sırada kanser ediyor ama onun dışında o kadar kötü değil.

YouTube yoğunluk olmadığında 1080P'de izleyebiliyorum.
Twitch'te yayınları 480p de sorunsuz, 720P'de dona dona izleyebiliyorum.
Steam'de indirme hızı da yukarıdaki gibi.
Oyunlarda kasma/donma yok. LoL, CS'de falan ping olmuyor.
Arada sırada kanser ediyor ama onun dışında o kadar.

Bayağı iyi hocam. Bence indirme yapıp kendine eziyet etme. Bulunduğun şehirde Starbucks varsa veya üniversite internetinden gir Torrent, oyunu vs oradan indir. Yurt interneti bu haliyle bayağı iyi.

Ne biçim yazmışım la :D Düzelttim yazımı.

Bayağı iyi hocam. Bence indirme yapıp kendine eziyet etme. Bulunduğun şehirde Starbucks varsa veya üniversite internetinden gir Torrent, oyunu vs oradan indir. Yurt interneti bu haliyle bayağı iyi.
Evet, indirime dışında bir sıkıntısı yok. Onun içinde kütüphane en mantıklısı. VPN ile yurttan daha hızlı iniyor da üşeniyorum gitmeye 😃