Yurtiçi Kargo kargomu kaybetti

Aklıma geldi yazayım HepsiJet'te de iadem kaybolmuştu adam arayıp "abi lütfen müşteri hizmetlerini arayın bana baskı yapıyorlar" demişti (iade oto reddedildi müşteri hizmetlerini arayınca kaybolmasına rağmen kabul geçti)

Ben dedim, bu kargoya tutanak tut çünkü cam tuzla buz olmuş. Masanın olayı cam, zaten kendi üstüne alındı. Suçlamadım, nereden alıyorlar işe böyle hırt tipleri.

Amazon'da yaşadım benzer olayı, avukat ile hallettim. 55K para ödediğim ekran kartını Amazon kargosu kaybetti. Aynı şekilde 4.5 hafta iade beklettiler. Davaya varacağını anlayınca 10K kupon verdiler, 55K para iadesi yaptı Amazon; o konuda iyi.

İyi sabretmişsin, saçmalığa bak. Okurken sinir oldum.

Muğla da kargolarla ilgili hiç sorun yaşamadım. Şubeleri uzak ve şehiriçinde olmadığı için UPS ve Sürat Kargo firmalarını sevmiyorum o kadar.

Sonuç ne hocam meraktayız?
Hocam, dönüş yapamadım; pek hastane falan olaylar oldu. Kargoyu eve teslim etmişler, bölge müdürü aradı, özür diledi. Olayı uzatmadım, kargo büyük depo aracında unutulmuş, indirilmemiş vs. dedi. Tamam dedim, geçtim. Ürünü kurup bir değerlendirme hazırlayacağım müsait zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…