Yurttaki oda arkadaşlarıyla nasıl uyumlu olunur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Unlishimaide
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 43
  • Etiketler Etiketler
    nasıl

Unlishimaide 1

Başarılı
Yer
Başkent
İkisi de 1 hafta geç geldi. 3 kişi oda, bütün yurt aynı ama ikisi de asosyal gibi telefona bakıyor, sohbet yok. Ben 1. sınıfken, onlar 2. sınıf ve ikisi de fazla değişik geldiler odaya gelen arkadaşlar.
Sıvı sabun ve peçete gibi şeyleri ortak alalım dedim, bilmiyoruz deyip geçtiler. Ben de kendi kullanacaklarımı dolaba koyuyorum, alıyorum ama kilit işi uğraştırıyor ve açıkçası kimseye beleş kullandırmak istemiyorum.
Sohbet etmiyorlar, anlamadım garipler.
Oda da değiştiremiyorum, ne güzel geldiğimde tek kalmak rahattı.
Güvenemiyorum da eşyaları kilitlemeden bırakmak veya bir şey olması beni sinir eder.
Öneriniz var mı?

Herkes sohbet etmeyi sevmez, yabancı ortamda telefona bakmaları normal.

Birkaç gün bekle. Karakterleri böyleyse yapacak bir şey yok. Uyum sağlamak zorundasın. KYK'nın zorluğu da burada.

Belki ilk gün çekingenliği olabilir. Sonradan açılma ihtimalleri de var.

Herkes sohbet etmeyi sevmez, yabancı ortamda telefona bakmaları normal.

Odada sigara içmeseler, bir de camları gece 12 olmuş yatacakken kapatsalar falan, hani normal davranışlar beklentim sadece. İkisi de böyle zoraki durur gibi, bilmiyorum, içim pek bir ısınamadı. Arkadaş olmak isterdim ama zor gibi duruyor.

Birkaç gün bekle. Karakterleri böyleyse yapacak bir şey yok. Uyum sağlamak zorundasın. KYK'nin zorluğu da burada.

Belki ilk gün çekingenliği olabilir. Sonradan açılma ihtimalleri de var.

Gece camları açık bırakmak iyi değil, yanıyorlar demek ki. Sıvı sabun ve peçete pahalı şeyler değil ama yine de kilit bence kullan. Elektronik eşyalarını falan açıkta bırakma. Kendini güvene al ki kimseyi hırsız tutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…