11. sınıfım ne olur daha fazla doldurmayın beni. Silivri soğuktur Zaten çoğum gitti azım kaldı bu saatten sonra uğraşamam. Seçimde bakarız. İyi tarafından bakarsak seçmeli ders vs değil giderim yanımdakiyle konuşa konuşa günü bitiririm. Çok da takmayın. Ama seçim gelince işin rengi değişecek.

Yok aman öyle olmaz gidicez ilk 40 dk hoca allah diyecek kitap diyecek gazze diyecek dınınının diye zil çalacak kurtulacaz.
Benim ortaokuldaki öğretmenlerim hep Atatürkçüydü ve bize doğru yolu gösterdiler. Atatürkün izinden nasıl gideceğimizi, araplara bulaşmamamız gerektiğini müzik hocam anlatırdı. Kendi malınızı üretmezseniz dışa bağımlı olursunuz ve benzeri şeyler diyerek inkilap tarihi hocam bize yol gösterdi. Matematik hocamız boş derslerde bize Atatürkü anlatırdı hatta mezuniyet törenimizde full milli marşlar dinledik. Türkçe hocamız da Atatürk'ün çizgisinden ayrılmamamız gerektiğini bize anlatırdı. Tanrı böyle öğretmenlerin sayısını arttırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortaokulda imam hatibe gittim, lisede de hani bu Allah yazan kek var ya. Hah o adam bizim öğretmenimiz ismi lazım değil. Biliyorsunuz. Tüm okulun yarısı şeriatçi. Kız erkek oturmak yasak. Yani öyle İslam içinde büyüdüm ki beni agnostik yaptı bu insanlar. Dinden çıkarttılar bıktım yeter be. Her yerimde 2 kelimesinden biri Allah olan kitap olan insanlar sıktı. Ailem AKP'li. Bıktım hocam yeter bir Atatürk gibi adam gelsin şu ülkeye de Artık haberde Atatürk diyen bir adam göreyim.
Tanrı kurtarsın ve kimseyi oraya düşürmesin hocam. Benim din kültürü hocam bile laikçiydi. Çünkü iyi bir ortaokulda okudum. Maalesef en güzel çocukluk yıllarınız böyle şeylerle geçmiş.