Patladım, infilak ettim.
Detaylar
Kim cevapladı?DeadlyMania7 72
Bilgin
Orada ölen insanlardan bana ne? Açıkçası *** değil. Anladınız zaten.
Dertsiz başımız var ya elin arabını dert edinmeye çalışıyoruz işte
Araplar zamanında kurtuluş savaşında arkamızdan vurdular. Öldürmek lazım iken bunları destekliyoruz. Şaka gibi gerçekten. Boşuna muz cumhuriyeti demiyoruz.Dertsiz başımız var ya elin arabını dert edinmeye çalışıyoruz işte.
Atamızın İzinden
Deneyimli
Sadece kurtuluş savaşıda değil. Tarih boyunca arkamızdan vurup bize düşmandılar. PKK'ya destek, Çin'in Doğu Türkistan zulmüne destek, Selahattin Demirtaş ile Mahmud Abbas görüşmesi günümüzden birkaç ihanet bunlar.Araplar zamanında kurtuluş savaşında arkamızdan vurdular. Öldürmek lazım iken bunları destekliyoruz. Şaka gibi gerçekten. Boşuna muz cumhuriyeti demiyoruz.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
20 dakikaya ilk ders başlıyor. Yarışmacılara başarılar dilerim inşallah herkesin gönlüne göre olur.
Konuya geç de olsa dönüş yapmak istedim. Akıllı tahta üzerinden video izletildi bize. Hakkını yemeyelim, güzel anlatılan kısımlar olmuş ama videoya Erdoğan'ın one minute kesitini koymuşlar (sınıfça güldük). Bu kesit ile video siyasi bir hâl almış. Zaten devamında "devletimiz bu soykırımla ilgili elinden geleni yapıyor" gibi propaganda içeren bölümler vardı.
Son düzenleme:
Miles Upshur 3
Üstün
Allahtan mezun olduğum için bu saçmalığa katlanmak zorunda kalmadım. (Filistin kısmından bahsediyorum.)