1449

Üstün
İyi akşamlar hepinize. Bu sene son senem. Yeni bir okula başlıyorum. Yeni ortama imam gibi girmek istemiyorum. Yeni saç traşı tavsiyesi almam gerek. Kafam karpuz gibi değil ama hıyar gibi de değil. Çok güzel bir kafa şeklim yok maalesef. Yüz şeklimin sonuçlarını ve kafamın arkasının banyo sonrası saçıma yapışmış halinin fotosunu atacağım. Ensemde de saç çıkıyor.

Yüz şekli sonucu:

IMG_2153.webp

IMG_2145.webp

IMG_2146.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar hepinize. Bu sene son senem. Yeni bir okula başlıyorum. Yeni ortama imam gibi girmek istemiyorum. Yeni saç tıraşı tavsiyesi almam gerek. Kafam karpuz gibi değil ama hıyar gibi de değil. Çok güzel bir kafa şeklim yok maalesef. Yüz şeklimin sonuçlarını ve kafamın arkasının banyo sonrası saçıma yapışmış halinin fotoğrafını atacağım. Ensemde de saç çıkıyor.

Yüz şekli sonucu:

Eki Görüntüle 168233

French crop yakışır.

İyi akşamlar hepinize. Bu sene son senem. Yeni bir okula başlıyorum. Yeni ortama imam gibi girmek istemiyorum. Yeni saç tıraşı tavsiyesi almam gerek. Kafam karpuz gibi değil ama hıyar gibi de değil. Çok güzel bir kafa şeklim yok maalesef. Yüz şeklimin sonuçlarını ve kafamın arkasının banyo sonrası saçıma yapışmış halinin fotoğrafını atacağım. Ensemde de saç çıkıyor.

Yüz şekli sonucu:

Eki Görüntüle 168233

Kemikleri değiştiremezsiniz ancak biraz kilo verirseniz yüzünüzde yağlar giderse gerçek kafa şekliniz ortaya çıkabilir. Benim de kafa şeklim yuvarlaktı kilo vermeden önce verdikten sonra diamond oldu :D

French crop yakışır.

Kemikleri değiştiremezsiniz ancak biraz kilo verirseniz yüzünüzde yağlar giderse gerçek kafa şekliniz ortaya çıkabilir. Benim de kafa şeklim yuvarlaktı kilo vermeden önce verdikten sonra diamond oldu :D
Elmacık kemikleri var zygomatic kemikleri de var tuz fazlalığından suratım ödem üstüne ödem topladı ben de elmas olduğunu düşünüyorum.
French crop hangisi oluyor?

Değil ama sana önerim kıvırcık bir sekilde boyle onlere dogru hafif bırakırlar ya tam boyle keko tırası degil de biraz daha normali o guzel olur sende.
Taper fade yaptıracak olsam eşgalime yakışmaz tek seçenek French Crop gibi görünüyor. Senin dediğin de mantıklı gibi de hocam sokakta kötü bakılmak istemiyorum.