Yüzdeki benler nasıl geçer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10593
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 507
  • Etiketler Etiketler
    yok
Ben aldırdım (ameliyat ile). Devlet hastanesinden randevu alın ardından gidince size tarih verirler.
Yok yok şu an gerek yok, sadece sordum.

İyi de doktora gidip tedavi olmanız, sizi yapay yapmıyor. Doktora gidip durumu anlatın, duruma göre cerrahi işlem uygularlar bir ihtimal.
Hocam bir ara bakarım daha 11 yaşındayım sakin olun. Çok şey yapmayacağım yüzümde biraz ben var onları aldıracağım.

Hocam bir ara bakarım daha 11 yaşındayım sakin olun çok şey yapmayacağım yüzümde biraz ben var onalrı aldırcağaım
Hayır sakin olamayız hemen gidip aldırıyorsun onları! Herkes sakin zaten hocam soru sordun cevap verdik. Büyüyünce gidip aldırırsın ki zaten 1 haftaya unutursun gibime geliyor. Çok önemli bir şey değil ama çok göze batıyorsa biraz daha büyür aldırırsın ergenlik döneminden falan sonra işte.

Yok hocam yüzümde sıkıntı yok ben hoşlanmıyorum.

Yok hocam yüzümde sıkıntı yok ben hoşlanmıyorum.
YT kanalından yüzünü gördüm yüzün gayet güzel temiz ben bir şey fark etmedim ama biraz kilona dikkat et sadece onu diyebilirim; yavaş yavaş dış görünüşün, fiziğin vs. önemli olduğu; kafaya takacağın yaşlara geliyorsun.

Hocam teşekkürler ama dudak yanıdma ben var yüzük parmağımda var kolumda var çok var.

Hocam sen bir diyorsun ki benleri nasıl yok ederim sonra anlatıyoruz yok estetik olamam diyorsun; sonra diyorsun ki ben memnunum; şimdi de yine şikayet ediyorsun.
Hocam memnun değilim zaten estetik değilmiş doğal denebilecek bir yöntem biraz daha büyüynce aldıracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…