Hayır sakin olamayız hemen gidip aldırıyorsun onları! Herkes sakin zaten hocam soru sordun cevap verdik. Büyüyünce gidip aldırırsın ki zaten 1 haftaya unutursun gibime geliyor. Çok önemli bir şey değil ama çok göze batıyorsa biraz daha büyür aldırırsın ergenlik döneminden falan sonra işte.
Hayır sakin olamayız hemen gidip aldırıyorsun onları! Herkes sakin zaten hocam soru sordun cevap verdik büyüyünce gidip aldırırsın ki zaten 1 haftaya unutursun gibime geliyor çok önemli bir şey değil ama çok göze batıyorsa biraz daha büyür aldırırsın ergenlik döneminden falan sonra işte.
YT kanalından yüzünü gördüm yüzün gayet güzel temiz ben bir şey fark etmedim ama biraz kilona dikkat et sadece onu diyebilirim; yavaş yavaş dış görünüşün, fiziğin vs. önemli olduğu; kafaya takacağın yaşlara geliyorsun.
YT kanalından yüzünü gördüm yüzün gayet güzel temiz ben bir şey fark etmedim ama biraz kilona dikkat et sadece onu diyebilirim; yavaş yavaş dış görünüşün, fiziğin vs. önemli olduğu; kafaya takacağın yaşlara geliyorsun.
Hocam sen bir diyorsun ki benleri nasıl yok ederim sonra anlatıyoruz yok estetik olamam diyorsun; sonra diyorsun ki ben memnunum; şimdi de yine şikayet ediyorsun.