oğuz sasi 119

Bilgin
Yer
çılgın_kurye34
İyi sosyaller. Yüzümde özellikle çene, yanak ve alnımda sivilceler oluşuyor. Biri gidiyor, yenisi geliyor. Su içimim orta. Günde 3 litre falan içiyorum. Aşırı yağlı yemiyorum, ev yemekleri yiyorum sadece. Düzenli duş da alıyorum. Başka geriye ne kalıyor, nasıl kurtulmayacağım ben bunlardan?

Cilt doktoru antibiyotik ve krem verecek. Düzenli bunları kullanacaksın, dudakların 6 aydır su içmemiş ve ölmek üzereymiş gibi kuruyacak ama sivilceler bayağı sönecek. Birebir yaşadığım süreci özetledim.

Doktora git. Ben doktora gitmeden geçmemişti. Aknetrent tedavisi gördüm.
Arkadaşın dediği gibi, ben de Aknetrent tedavisi gördüm. 8 ay boyunca yüzümde bir tane bile sivilce kalmamıştı ama 5 ay sonra tekrardan nüksetti tüm sivilceler herkeste olacak bir şey değil, düşük ihtimalle olan bir durum ama 8 ayın sonundaki cildim gerçekten mucize gibi bir şeydi. Şimdi tekrardan kullanmak için 1,5 yılın dolmasını bekliyorum çünkü başka çözüm yolları hiç bir işe yaramıyor tek işe yarayan durum zoretanin tedavisi ve diğerleri.

Özel bir hastanede dermatolojiye gideceksin. Devlette Arko nem verip gönderiyor hasta adamlar. Bana aknetrent ve yanında ürederm diye bir krem verdiler. 9 aylık sürede geçti. Bayağı da yoğundu benim.
Devlette vermiyorlar diye bir durum yaşamadım. Ben ilk gittiğim hastanede antibiyotiğe başlamıştım, işe yaramamıştı. Bu sefer farklı bir devlet hastanesine gittiğimde durumu söyledim ve doktor kendisi direkt aknetrent tedavisine başlayalım dedi.