Yüzüklerin Efendisi dizisi beklenen etkiyi yarattı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4284
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 631
Bazı şeylerin tadında bırakılması gerekiyor.
Buna bir nebze katılıyorum, ama dizisi yapılabilecek bir evrendi, ama yanlış zaman, yanlış kadro ile yapıldığını düşünüyorum.

Her sene 1 kere 4K bir şekilde Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit'i izlerim ve zevk aldığımı belirteyim.
Valla bu sıralar, 1 aydır falan film dizi izlemedim. Açıyorum, yarıda kapatıyorum. Dizi veya film izlerken genellikle önceden planlamam gerekiyor. Ne izleyeceğimi ama bu sıralar izlemeye başlarım.

Duyduklarımdan sonra bende olması gereken etkiyi yarattı. İzlemedim, izlemeyeceğim, çocuklarım olduğunda onlara da izlettirmeyeceğim. Hem baba hem oğul Tolkien mezarlarında ters döndüler. O senaristlere de para kazandıran sektöre ayrıca laflarım var ama söylesem ban yerim.

Dizinin bendeki tek iyi intibası Tirion şehrinin ve 2 ağacın olduğu görsel, onda bile Tirion'un görkemini düzgün yansıtamamışlar. Konsepti güzel sadece.

Hayır. Hatta dünya genelinde tepki çekti. Özellikle Amazon ve Tolkien ailesi yapımcı şirketi uyardı gelecek sezon ile ilgili. Malum LotR telif hakkıyla iş yapmak baya masraflı oluyor ve beklenti haliyle yüksek oluyor.

Tepkiyi bilmiyordum iyi yapmışlar umarım dikkate alırlar.

Ne kadar kotu olacagi daha dizi cikmadan fragmanlardan, amazon superfans videosundan vs belliydi zaten.

Ben filmlerden daha çok beğendim ama zenci Elf nedir?
Harry Potter'da da Dumbledore zenci olacakmış. Irkçılığa dikkat çekmek için saçma sapan şeyler yapıyorlar.

Ben filmlerden daha çok beğendim ama zenci elf nedir?
Harry Potter'da da Dumbledore zenci olacakmış. Irkçılığa dikkat çekmek için saçma sapan şeyler yapıyorlar.

Harry Potter dizisini şimdi sizden duydum. Onda da aynı hatayı yapmışlar. Irkçılığa dikkat çekmek için diziyi bozmaya gerek yok, bunun için ayrı diziler yapılması lazım bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerden izlediğinize dikkat edin. Geçen bi Netflix'te izleyeyim dedim ya diyorum bir şeyler eksik.. Adamlar koca filmden tam bir saat kesmiş yahu! Amazon'da aynı şekilde. Neden bilmiyorum ama yayın servislerini kullanmayın.

Yaratmadı bence. Siyah elf nedir bir kere ya.

Dizi çok kötüydü tarihin en çok bütçe harcanan yapısı olmasına rağmen senaryo bomboş kitaplara ve dizinin kitlesine saygı duymamışlar şimdi 2. Sezonda Sauronu Hint bir aktör oynayacak diyorlar.

Tüm film dizilerde siyahi oyuncuları baş role koyuyorlar siyahi örümcek kadın bile yaptılar işin komiği rollere hiç uymuyorlar ya eş cinsel oluyorlar ya da hiç olmayacak dizi filmlere başrol yapıyorlar. ( mr mrs smith siyahi ve asyalı sadece 1 örnek)

Nerden izlediğinize dikkat edin. Geçen bi Netflix'te izleyeyim dedim ya diyorum bir şeyler eksik.. Adamlar koca filmden tam bir saat kesmiş yahu! Amazon'da aynı şekilde. Neden bilmiyorum ama yayın servislerini kullanmayın.
Valla genellikle film dizi izlerken o çirkin arayüzlerine pek katlanamıyorum nereden izlediğimi yazmayım sorun oluşturmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…