4284

Uzman
Makaleler
1
Asıl merak ettiğim, sizce beklenen etkiyi yarattı mı? Onun dışında, diğer merak ettiğim cevap ise sizce izlenmesi gerekiyor mu?

Bazı kısımları güzel olmakla beraber genel olarak maalesef hâyâl kırıklığıydı sırf Yüzüklerin Efendisi evrenine ait bir yapım olduğu için izledim.

Bazı kısımları güzel olmakla beraber genel olarak maalesef hâyâl kırıklığıydı sırf Yüzüklerin Efendisi evrenine ait bir yapım olduğu için izledim.
O zaman diziye ayıracak vaktimle gider, kitabını okurum. Daha faydalı olur diye düşünüyorum. Vaktim olursa da izler, bitiririm. 1-2 sezon bir şey zaten.

Şimdi baktım, yapımcılar içerisinde eski yapımcı, senarist falan göremedim. Bundan kaynaklı olabilir, fazla umursamamışlar denilebilir. Bana göre Yüzüklerin Efendisi eski yapımcılar 6 filme ek olarak dizi şeklindede yapacaktı ancak o zaman adam akıllı bir şey çıkardı ve Game of Thrones'a rakip bir şeyde olurdu.

Sanmıyorum. İlk yayınlandığı zamanlar konuşuldu fakat cast seçiminin ve anlattığı hikayenin kötülüğü ile gündeme geldi hep. Bazı şeylerin tadında bırakılması gerekiyor.