Nostalji diyoruz da bence hiç nostalji hissettirmiyor. Her şeyiyle o kadar kaliteli ki günümüzde çıkmış filmlerin yanında izleyince hala LOTR tercih edilir. Yani nostalji olması için biraz eskimesi lazım gibi geliyor ama bu filmin eskimesine daha çok var.
TLOR > Harry Potter > SW

Bana göre üç büyük evren var, sıralamaları da böyle. Yıllar geçse de değişeceğini sanmıyorum zira yeni çıkan filmlerin çoğu fiyasko oluyor.

TLOR > Harry Potter > SW

Bana göre üç büyük evren var, sıralamaları da böyle. Yıllar geçse de değişeceğini sanmıyorum zira yeni çıkan filmlerin çoğu fiyasko oluyor.
Star Wars hiç izlemedim. Bilim kurgu - uzay işleri beni sarmıyor. Cyberpunk 2077'ye 3 kere başladım en başında saldım hep. Teknolojiyi sevmiyorum bana orta çağ - fantastik falan lazım. :D

Star Wars hiç izlemedim. Bilim kurgu - uzay işleri beni sarmıyor. Cyberpunk 2077'ye 3 kere başladım en başında saldım hep. Teknolojiyi sevmiyorum bana orta çağ falan lazım. :D
Star Wars'ı aslında ben de adam akıllı izlemedim fakat oldukça kaliteli buluyorum. SW BF2 oynuyorum mesela gerek haritalar gerekse karakterlerin özellikli beni benden alıyor. Cyberpunk vesaire bana da bir şey ifade etmiyor.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör: