Olması planlanıyormuş, Aragorn ile Sauron arasında ama kaldırmışlar. Ama başta İsildur'un Narsil ile Sauron'u indirdiği sahne var o güzeldir.

@Geraltın kılıcı bir de duygusallık olsun diyorsanız Gandalf'ın Moria madenlerinde Frodo ile Gollum hakkında konuştuğu sahne var, yaşayanların çoğu ölümü hak eder, ölenlerin çoğu da yaşamayı vb. vb.

Sauron için diktatör rolü çok güzel oturmuş, son ittifak savaşında adamlar Mordor'a gelene kadar hiç kılını bile kıpırdatmamış. Hep böyledir diktatörler savaşın sonu gelene kadar rahat içinde otururlar, olan piyonlara olur.
Hocam şu anda aşağıda attığım gibi yaptım. Ancak çok eksik geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben öneri versem çok saçma bir şey çıkabilir. Benim pek görsel zekam güçlü değil, daha edit işinden anlayan birine danışsanız daha iyi olur. Hikaye ile ilgili bana her türlü danışabilirsiniz.

Hocam hikayeden ziyade sanatsal durmasını amaçlıyorum. Mesela 2:52'deki sahneye giderseniz ne amaçladığımı az çok anlarsınız.

Hocam hikayeden ziyade sanatsal durmasını amaçlıyorum. Mesela 2:52'deki sahneye giderseniz ne amaçladığımı az çok anlarsınız.
Sanatsal duracaksa sırf filmdeki şeyler değil. Mesela internette orta dünya ile ilgili bir sürü hayranların yaptığı sanatsal resimler, haritalar hatta Tolkien'in kendi çizimleri bile var.

Hocam sizce hangi sahneleri hangi sahneler ile değiştirmeliyim?

Ek: Amazon'un dizisinin 1. sezonu çok anlamsız. Ancak 2. sezon ortalama gibi duruyor.
Amazon 2 sezonda saçmalık karakter, figüran seçimleri falan rezalet zaten. Numenor kraliçesini Hint yapmışlar ya adamlar.

Ben onu unuttum bile hocam hikayenin içine ettikleri için.

Şair eşref olup Amazon'a sövesim var.

Şu tip hiç Miriel olmuş mu ya? Yazık valla billa. th-4218767356.webp