Z Flip 7 vs Z Flip 7 FE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Faruk12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 172
  • Etiketler Etiketler
    flip
Hiçbiri olmadı. Ayrıca evet, 2 saatte direkt kabul ederek değiştirdiler. Ek bilgi olarak cihaz flip olduğu için yedek cihaz olarak yine flip alıyorsunuz.

Hiçbiri olmadı. Ayrıca evet, 2 saatte direkt kabul ederek değiştirdiler. Ek bilgi olarak cihaz flip olduğu için yedek cihaz olarak yine flip alıyorsunuz.

Sorun yaşamamanıza çok sevindim. Çoğu kişi düşürmedim yine de ekran aktı, bozuldu servis kullanıcı hatası deyip karşılamadı falan diye paylaşımlar yapmış da. Peki kılıf kullanıyor musunuz? Kimisi menteşe korumalı kılıf alın derken kimisi de menteşe açık kalması gerek diyor da siz hangisini tercih ediyorsunuz?

Bazen kılıflı, bazen kılıfsız kullanıyorum. Hiçbirinde menteşe koruması yoktu. Önemli olan çizmeme dikkat edin; hızlı çizilebilen bir cihaz. Arka komple cam.

Bazen kılıflı, bazen kılıfsız kullanıyorum. Hiçbirinde menteşe koruması yoktu. Önemli olan çizmeme dikkat edin; hızlı çizilebilen bir cihaz. Arka komple cam.

Hiç düşürme falan yaşadınız mı, ilk düşürmede bozulacak türden gibi geliyor ama yine de dikkat ederim diye düşünüyorum.

Hiç düşürme falan yaşadınız mı, ilk düşürmede bozulacak türden gibi geliyor ama yine de dikkat ederim diye düşünüyorum.

Bir defa ortalama bir komidin hizasından düşürdüm ekran üstüne kılıfsız şekilde hiçbir şey olmadı. Tabii ki dikkat etmekte fayda var.

Bir defa ortalama bir komidin hizasından düşürdüm ekran üstüne kılıfsız şekilde hiçbir şey olmadı. Tabii ki dikkat etmekte fayda var.

Yani genel olarak memnun olduğunuz bir cihaz değil mi? Aşırı bir ısınması da yok, performansı da iyi.

Yani genel olarak memnun olduğunuz bir cihaz değil mi? Aşırı bir ısınması da yok, performansı da iyi.
Evet, memnunum. Ancak One UI'da bile ufak tefek hatalar var. Sorunsuz istiyorsanız sadece iOS'a bakın derim. El yakacak kadar yok, oyunda evet sağlam işiniyor. O da hem flip hem de Exynos olmasından kaynaklı. Performansı S24 ve S24+ ile aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…