Makaleler
1
Bir süredir ikinci el sitelerine bakıyorum. Çok az ilan var ve gönlüme göre bir şey bulamadım. Elinde Z690 veya Z790 DDR4 anakart olan arkadaşlar bana ulaşabilir. Tam bir fiyat kafamda yok fakat konuşalım. En kötü anlaşamayız zaten.
Teşekkürler, sevgiler.

Biraz zor bulunuyorlar, bir ara çok güzel ilanlar vardı, satılmış hepsi.

Z690 Z790 Apex'te yok maalesef DDR4 için 1DPC anakart alıp bellek OC yapmam için tekrar DDR5'e geçmem gerekiyor.

Aldık hocam bir şeyler denk gelince. Tam şansıma 5700 liraydı. 500 lira sahibinden kodu vardı onu kullandım. Aklımdakinden çok çok uyguna geldi. Ben 7-8k gözden çıkarmıştım pg ilan bulsaydım. ASUS Z690-P DDR4. Elime cumartesi gelir sanıyorum. Müsait bir zamanda 12600KF 5.0-5.2 GHz only p Core olarak OC deneriz müsaitseniz.

Son düzenleme:
Aldık hocam bir şeyler denk gelince. Tam şansıma 5700 liraydı. 500 lira sahibinden kodu vardı onu kullandım. Aklımdakinden çok çok uyguna geldi. Ben 7-8k gözden çıkarmıştım pgli ilan bulsaydım. ASUS Z690 p D4. CMT'si gelir sanıyorum. Müsait bir zamanda 12600KF 5.0-5.2 GHz only p Core olarak OC deneriz müsaitseniz.
Hayırlı olsun, hangi model anakart aldın?

ASUS Z690-P DDR4. CSM olan değil.
Hayırlısı bakalım. Ben MSI tercih etmiştim, CPU Lite Load Mode olduğu için OC/UV yaparken çok daha rahat oluyor diye. Bir de ROG STRIX Z690-A D4 vardı ama PS/2 portu olmadığı için elemiştim :D Şimdi 15-20 bin TL bandında bir Z790 Apex denk gelirse DDR5'e geçebilirim, sonra da komple sistemi satıp Nova Lake'e geçerim.

Hayırlısı bakalım. Ben MSI tercih etmiştim, CPU Lite load mode olduğu için OC/UV yaparken çok daha rahat oluyor diye. Bir de ROG STRIX Z690-A D4 vardı ama PS/2 portu olmadığı için elemiştim :D şimdi 15-20 bin TL bandında bir Z790 Apex denk gelirse DDR5'e geçebilirim, sonra da komple sistemi satıp Nova Lake'e geçerim.

Tercih meselesi olmadı aslında. Umduğunu değil bulduğunu ye daha çok. Gördüğüm ilk pgli Z690'a yapıştım.