Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Bilgisayarda uygulama var, ekrandan oluyor yani. Başarılar.
Xasthur 6
Yetkin
Teşekkür ederim.Bilgisayarda uygulama var, ekrandan oluyor yani. Başarılar.
Xasthur 6
Yetkin
Normalde sağlık mezunuyum ama hızlı klavye kullandığım için başvurdum. Kazanırsam başlarım tabii fakat hastanede çalışmak isterim. Tabii ki paylaşırım.Bu yıl KPSS girince puana göre düşüneceğim bir bölüm olacak. Tecrübelerinizi sınavdan sonra paylaşabilirseniz çok sevinirim hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal de sağlık mezunuyum ama hızlı klavye kullandığım için başvurdum. Kazanırsam başlarım tabii fakat hastanede çalışmak isterim. Tabii ki paylaşırım.
Ben de aynı gün Bursa'da gireceğim hocam kendi klavyemde rahat yapıyorum ama onların verdiği klavyede nasıl olacak bilmiyorum umarım başarırız.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 10
Ek olarak kağıt olarak da veriliyor. İster ekrandan yazabilirsin istersen de kağıttan yazabilirsin.Bilgisayarda uygulama var, ekrandan oluyor yani. Başarılar.
Metinler de bunlar: Sözleşmeli Zabıt Katibi Uygulamalı Sınav Metinleri ve Değerlendirme Kriterleri
Xasthur 6
Yetkin
Ben de orda ki klavyede hızlı yazamamaktan endişe ediyorum. Umarım başarırız dediğin gibi.Ben de aynı gün Bursa'da gireceğim hocam kendi klavyemde rahat yapıyorum ama onların verdiği klavyede nasıl olacak bilmiyorum umarım başarırız.