Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben de 179 yazdım, 165 net. Benim grubumda 150 üstü yazan 10 kişi vardı. 20 kişilik gruplarda aldılar.141 doğru 5 yanlışım vardı çıkışta kağıt verdiler imzalattılar. Bilgisayar ekranında olması daha iyiydi bence kağıttansa. 15'er kişilik gruplarla aldılar girdiğim grupta 130'u geçen 2 kişiydik. 38 kelime yazan falan vardı. Yanımda ki ikili 90 civarı yazmışlar.
Adalet mezunu musun? İstiyorsan olur umarım. Ama zor meslek sanırım katiplerden öğrendiğime göre.Ben de 179 yazdım, 165 net. Benim grubumda 150 üstü yazan 10 kişi vardı. 20 kişilik gruplarda aldılar.
Hayır değilim. Yedek plan olarak baktığım için girdim aslında ben ya. Yoksa kendi bölümümü seviyorum. Hem okuyup hem çalışmak istiyorum aslında.Adalet mezunu musun? İstiyorsan olur umarım. Ama zor meslek sanırım katiplerden öğrendiğime göre.
Gönlünden ne geçiyorsa olur umarım.Hayır değilim. Yedek plan olarak baktığım için girdim aslında ben ya. Yoksa kendi bölümümü seviyorum. Hem okuyup hem çalışmak istiyorum aslında.