Detaylar
Kim cevapladı?Neyini alacağınıza bağlı. PSU'ları mükemmel değil mesela.
MisafirTerliği34
Yetkin
TX serisi Zalman için giriş seviyesi sayılabilecek modellerden. Zalman'da PSU olarak tepe model olarak bilinen ARX ve Watttera model PSU'lar bile orta seviyedir. Donanımın giriş, orta seviyelerdeyse kullanılabilir fakat üst seviye donanımlarda sahipsen daha başarılı marka modellere yönel.ZALMAN ZM700-TXII V2 700W 80 PLUS
PSU sahibiyim hocam sorunlu olduğunu okumuştum. O yüzden değiştirmeli miyim bilemiyorum.
@OrekiZALMAN ZM700-TXII V2 700W 80 PLUS
PSU sahibiyim hocam sorunlu olduğunu okumuştum. O yüzden değiştirmeli miyim bilemiyorum.
RTX 4060 sisteme sahibim fakat ilerleyen zamanlarda 4070 ekran kartı almayı düşünüyorum o yüzden bu PSU yeticek mi sorunu çok kafamı karıştırmaya başladı.Tx serisi Zalman için giriş seviyesi sayılabilecek modellerden. Zalman'da PSU olarak tepe model olarak bilinen arx ve watttera model PSU'lar bile orta seviyedir. Donanımın giriş, orta seviyelerdeyse kullanılabilir fakat üst seviye donanımlarda sahipsen daha başarılı marka modellere yönel.
- Makaleler
- 50
Ripple değeri yüksek olan, grup düzenlemeli, 12V kanalından 70W kayıp yaşatan giriş seviye bir güç kaynağı ama şöyle bir durum var, kötü bir ürün almak farklı, direkt olarak problemli bir ürün almak farklı. MegaMax ile alakalı bir problem görmedim, sadece giriş seviye bir ürün.
4070 için de yeterli bir güç kaynağı.RTX 4060 sisteme sahibim fakat ilerleyen zamanlarda 4070 ekran kartı almayı düşünüyorum o yüzden bu PSU yeticek mi sorunu çok kafamı karıştırmaya başladı.
MisafirTerliği34
Yetkin
RTX 4070 zaten düşük TDP değerlerine sahip. PSU tarafında sorun görmüyorum.RTX 4060 sisteme sahibim fakat ilerleyen zamanlarda 4070 ekran kartı almayı düşünüyorum o yüzden bu PSU yeticek mi sorunu çok kafamı karıştırmaya başladı.
- Makaleler
- 9
Sıfır alacaksanız Gigamax modellerinin altı tercih edilmemeli. MegaMax elinizde varsa kullanın, problem değil.
- Makaleler
- 7
Zalman hicbir zaman asil odagi guc kaynagi uretimi olan bir firma olmadi. Asil odaklari hep sogutma urunleriydi ve o kategoride de hala iyi isler cikariyorlar ve alinabilir urunler yapiyorlar. Sadece ulkemize pek getirmiyorlar artik. Bir firmanin asil odagi bile olmayan bir urun gamindan dolayi butun firmayi yargilamak sacma olur.
Elinizdeki urun hakkinda gerekli bilgiler ustte verilmis zaten. TX'den bile alt sinif seri olan LX serisi PSU'lar ile vaktinde gucu su gibi icen R9 serisi GPU'lar kullananlar cok gordum, hala daha saglamdir yuksek ihtimal o sistemler. Oyle diyeyim, referans olsun.
Elinizdeki urun hakkinda gerekli bilgiler ustte verilmis zaten. TX'den bile alt sinif seri olan LX serisi PSU'lar ile vaktinde gucu su gibi icen R9 serisi GPU'lar kullananlar cok gordum, hala daha saglamdir yuksek ihtimal o sistemler. Oyle diyeyim, referans olsun.