YunaUK

Becerikli
Merhaba, Zara'dan alışveriş yapacağım. Şikayetvar gibi sitelere baktığımda birçok sorun yaşayan insan gördüm. Zara'dan alışveriş yapmak güvenli mi ve Zara'dan alışveriş yaptığımda sorun yaşar mıyım? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Zara'dan alışveriş yapacağım. Şikayetvar gibi sitelere baktığımda birçok sorun yaşayan insan gördüm. Zara'dan alışveriş yapmak güvenli mi ve Zara'dan alışveriş yaptığımda sorun yaşar mıyım? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Güvenilir ve sorun yaşamazsın eğer yaşarsan herhangi bir mağazadan iade/değişim yapabilirsin ve müşteri hizmetleri de yardımcı oluyor.

Sen her alışverişte Şikayetvar'a bakarsan su bile alamazsin. Onlardakiler abartiyor, gelmişler "Akbank ve Hepsiburada dolandirici sahte ürün yolluyor, habersiz para çekiyor" diyor. Ben 6 senedir kullanıyorum, hiçbir şey olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayetvar baz alarak bir yerden bir şey alasıya kadar ölür gideriz su ekmek bile alamadan. Çok az bir kesim gerçekten sorun yaşıyor orada, gerisi fasa fiso. Zara'ya gelince, Şubat başında 7-8 parça şey aldım. 2-3'ünü iade etmek istedim ve mağazadan kolaylıkla iade edebildim. Evde denedikten sonra mağazadan ürün alır gibi iade edebildim. Etiketini falan sökmeniz önemli değil demişti (ben yine de sökmeden deniyorum ürünleri), bir de üzerinde yemek kokusu vs. olmamalı demişti ben kendim sorunca neye dikkat etmeliyim falan diye.

Şöyle düşün, alışveriş deneyimi pozitif geçmiş bir insan gidip de yazmaz oralara. Oralar hep şikayet dolu. Şikayetvar, bir yeri değerlendirmek için kötü bir yer. Zara da güvenilir olmayacaksa kime güvenelim? Dünyanın en büyük markalarından biri.