Eki Görüntüle 174559

Düşük bellek kullanımıyla pek ilişiklendiremedim ama. Aktif 10/11 sekme açıkken 4 GB kadar bellek tüketmesi pek de normal değil gözümde.

Bundan önce Opera kullanıyordum ve aynı sekme sayısında genel de 2,5 civarında tüketimi oluyordu.

Sekmeler kısmından ara sıra sekme kapatılamadığı oluyor, mecburen kısayol ile kapamak zorunda kalıyorum vb. ufak tefek sıkıntılar da oluyor.
Gene iyiymiş. Edge sadece tek sekme de 4.5GB RAM yiyordu bende.

Zen kadar abartilan tarayıcı yoktur. Özelleştirme desen Vivaldi'nin yanına yaklasamaz. Performans desen Firefox'tan daha kötü. Tek kişi gelistirdigi için yavaş ve sorunlara karşı daha caresiz. Zen kullanicilarinin tek yaptığı Reddit'te tarayicinin şeffaflasmis halini koyup bakın benim tarayıcım diye paylaşmak. Eskiden Arc, Librewolf övüyorlardi şimdi sıra Zen de.

Zen kadar abartilan tarayıcı yoktur. Özelleştirme desen Vivaldi'nin yanına yaklasamaz. Performans desen Firefox'tan daha kötü. Tek kişi gelistirdigi için yavaş ve sorunlara karşı daha caresiz. Zen kullanicilarinin tek yaptığı Reddit'te tarayicinin şeffaflasmis halini koyup bakın benim tarayıcım diye paylaşmak. Eskiden Arc, Librewolf övüyorlardi şimdi sıra Zen de.
Ya düz Firefox kullanın ya da Chrome diğerleri boş iş. -belki edge ekstra-