Zincir markkette çalışılır mı?

muhammetscq

Uzman
Şu an açık öğretimdeyim 1 dönemlik işim kaldı inşallah 3-4 ay sonra mezunum. Bittiği gibi hemen iş başvurusunda bulunacağım. Aklımda zincir market ya da müşteri hizmetleri var.

Asıl odağa dönecek olursam; aklımda zincir market var sizce yapılır mı? Aylar önce A101 ve BİM'deki 2 kızla ayak üstü biraz sohbet edip şartları sormuştum son derece olumlu konuşmuşlardı.

Lakin söyledikleri beni pek tatmin etmemişti. İş baskısı veyahut sözleşmeden dolayı belki öyle söylemişler gibi geldi. Özellikle son zamanlarda sürekli gündeme geliyor; yorgunluktan düşüp bayılıyorlar falan. Sizce yapılır mı?

Mal indirme, yerleştirme, ürün sayım, etiket, temizlik, para sayımı, kasiyerlik yani hepsine tek bir elaman bakıyor. İki kişinin çalıştığı markette tüm bunları yapıyorsun.

Mal indirme, yerleştirme, ürün sayım, etiket, temizlik, para sayımı, kasiyerlik yani hepsine tek bir eleman bakıyor. İki kişinin çalıştığı markette tüm bunları yapıyorsun.

Katılıyorum. File gibi daha büyük marketlere girersen daha iyi olur orada yaptığın iş sabit oluyor genelde. Tabii askerlik zorunuluğu var diye biliyorum fakat yine de sormakta fayda var.

Şokta şuan düz eleman olarak girsen aylık primle 28-29 para alacaksın+4 veya 5 yanlış hatırlamıyorsam yemek parası. Master ve mağaza müdürü diye ilerledikçe de 1-2k atıyor üste. Değer mi tartışılır, kısa vadeli olarak ileride daha iyi bir planın varsa belki ama onun dışında çekilecek çile değil.

Sağlam prim alması için mağazanın cirosunun diğer mağazaların ortalamasından fazla olmalı, artı olarak kasa arkası 25TL'den prim alınıyordu ben çalıştığım zamanlarda.

Sağlam prim alması için mağazanın cirosunun diğer mağazaların ortalamasından fazla olmalı, artı olarak kasa arkası 25TL'den prim alınıyordu ben çalıştığım zamanlarda.

Büyükşehirdeyim ben dandirik mahalledeki şubede bile günlük en kötü 60K ciro çekiyorlar. Evet prim muhabbeti benim bildiğim de hala o şekilde işliyor. Yalnız yükselmenin bir manası yok, yüksek gelir dilimine(!) girdiğin için kesintiyle normal eleman kadar almış oluyorsun zaten . Bir de sayım vs çekilecek çile değil, grosslarda aynı muhabbet bence. Çalışacak olsam ikisini de seçmezdim.

Evet vergi olayı yüzünden bizim müdürlerde zamanında çok laf ediyordu. Sırf sayıma denk geldiği için eski bir arkadaşım girdiği günün gecesi işi bıraktı
File olabilir, şoktan çıkmış bir abim orada 2 seneden fazla çalışmıştı.

Çekilecek çile değil, File'yi bilmiyorum da büyük bir zincir markette part time çalıştım zamanında sınav senemdeyken bir de bir daha mı aslaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…