Detaylar
Kim cevapladı?EkmekArasiSSD
Uzman
Troy çok sorunlu bir kart. Kesinlikle önerilmez. Yanlışım varsa düzeltin ancak bazı marketlerde bile temassız kullanılamıyor. Troy bu yüzden tercih edilmez pek. İsterseniz bankaya bir sorun.
Yurt dışı kaynaklı alışverişlerde bayağı bir sıkıntı yaratıyor. Özellikle Troy istemediğinizi belirtin.
Troy çok sorunlu bir kart. Kesinlikle önerilmez. Yanlışım varsa düzeltin ancak bazı marketlerde bile temassız kullanılamıyor. Troy bu yüzden tercih edilmez pek. İsterseniz bankaya bir sorun.
2023'ün sonundan itibaren kullanıyorum. Daha da sizin dediğinize benzer en ufak sorun yaşamadım. Bunu yaşayanlar kanıt da sunmuşlar mı acaba?
Yurt dışındaki bazı platformlarsa geçmediği doğru, zaten bunu aşmak için Discover ile çalışıyorlar. Zira sektör Visa - Mastercard tekelinde ve bu ileride ciddi sıkıntı çıkarabilir, tıpkı Rusya ve Çin'de yaptıkları gibi...
Bu tekelden dolayı da geçenlerde Visa - Mastercard'a soruşturma açıldı diye biliyorum.
Bakalım...
Shawinnz
Uzman
Kesinlikle önermiyorum, zorla dayatmaya çalışıyorlar. Steam ve Epic Games desteklemiyor, doğru. Ayrıca Amazon, Spotify, Netflix gibi sitelerde sıkıntı yaşayanlar da olmuş; şu an durum ne bilmiyorum. Zaten hesap açtıktan sonra kart hesaba düşer ve orada gözükür. Troy yazıyorsa tekrar görüşürsün.
Arkadaşının söylediği şey doğru, nerdeyse hiçbir yabancı platformda Troy geçmiyor. Ziraat şu an herkese Troy kart dayatıyor, özellikle istemediğini belirtmen lazım yoksa Troy alırsın.
Bizzat var elimde ve marketlerde çalışması dışında hiçbir işime yaramıyor Troy kart. Türkiyedeki firmalar destekliyor ama, incehesap, hepsiburada, itopya gibi yerlerden ürün alabilirsin Troy ile, fakat yabancı firmalarda yok.
Bizzat var elimde ve marketlerde çalışması dışında hiçbir işime yaramıyor Troy kart. Türkiyedeki firmalar destekliyor ama, incehesap, hepsiburada, itopya gibi yerlerden ürün alabilirsin Troy ile, fakat yabancı firmalarda yok.
- Makaleler
- 6
2023'ün sonundan itibaren kullanıyorum. Daha da sizin dediğinize benzer en ufak sorun yaşamadım. Bunu yaşayanlar kanıt da sunmuşlar mı acaba?
Yurt dışındaki bazı platformlarsa geçmediği doğru, zaten bunu aşmak için discover ile çalışıyorlar. Zira sektör Visa - Mastercard tekelinde ve bu ileride ciddi sıkıntı çıkarabilir, tıpkı Rusya ve Çin'de yaptıkları gibi...
Bu tekelden dolayı da geçenlerde Visa - Mastercard'a soruşturma açıldı diye biliyorum.
Bakalım...
Troy kart cidden kötü. Amazon'dan falan alışveriş bile yapamıyorduk
vacbir
Yetkin
- Makaleler
- 1
Konunun 18 yaşla ilgisini anlayamadım. Bunlar sadece ödeme sistemleri bazı kartlarda sadece Troy bazılarında Mastercard var... Garanti Bankası'nın haftanın 5 günü taciziyle zorunluluktan aldığım kredi kartını Troy gönderdikleri için iptal ettirdim. Gönderdikleri Bonus ne bileyim bir şeydi onda da sadece Troy var mış iptal edildi. Olayın yaşla ilgisi olmaması gerek.
Astronotarda
Üstün
Konunun 18 yaş ile alakasını ben de anlayamadım. Troy kartı şu an dayatmaya çalışıyorlar fakat Mastercard veya Visa istediğiniz zaman onları vermek zorundalar. Yaş ile alakası olmayan bir durum. Benim ilk YapıKredi kartım Troydu ama sonra Akbank'tan aldığım kart Mastercard geldi. İkisini de 18 yaş altındayken çıkarttım. Şu an 18 yaşındayım, Garanti kartım da Mastercard geldi.
Marketlerde çalıştığı da şüpheli. Bazı marketlerde Troy kartların temassız ödemeleri çalışmıyor.Arkadaşının söylediği şey doğru, nerdeyse hiçbir yabancı platformda Troy geçmiyor. Ziraat şu an herkese Troy kart dayatıyor, özellikle istemediğini belirtmen lazım yoksa Troy alırsın.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-