Detaylar
Kim cevapladı?Kartın kuryeye verildi gibi bir haber alırsan anında bankayla iletişime geç ve MasterCard logolu kredi kartı talep et.Ziraat Bankası devletin belki gıcıklık yapabilir sen yine de şansını dene.Hepinize teşekkürler Mastercard veya Visa istediğimi belirtirsem Troy vermezler değil mi?
Troy kart cidden kötü. Amazon'dan falan alışveriş bile yapamıyordukMastercard ve Visa'nın yanında hiç şu an. Pazarda kart ile çalışan esnafta geçmez en örnek.
Amazon'un kendisi ABD merkezli bir kuruluş. Muhtemelen Visa ve Mastercard'ın pazar payını korumak için bilerek yapılmış bir hamle...
Yalnız bu forumda ciddi bir yerli alternatif karşıtlığı var, gerçekten rezalet bir zihniyet örneği. Tamam yönetimi sevmiyorsun anladık, ben de sevmiyorum da sırf bunun için yerli markalar neden kötülenir ki (Sana demiyorum)?
Saçmalıktan başka bi'şey değil, resmen durum Türkiye düşmanlığına dönüşmüş durumda.
Allah akıl fikir versin, ne diyelim. Yarın bir gün Batılı firmalar ambargo uyguladığında (Rusya - Çin'de olduğu gibi) yine koşa koşa bizim ülkenin markasına yönelecekler.
- Makaleler
- 6
Amazon'un kendisi ABD merkezli bir kuruluş. Muhtemelen Visa ve Mastercard'ın pazar payını korumak için bilerek yapılmış bir hamle...
Yalnız bu forumda ciddi bir yerli alternatif karşıtlığı var, gerçekten rezalet bir zihniyet örneği. Tamam yönetimi sevmiyorsun anladık, ben de sevmiyorum da sırf bunun için yerli markalar neden kötülenir ki (sana demiyorum)?
Saçmalıktan başka bi'şey değil, resmen durum Türkiye düşmanlığına dönüşmüş durumda.
Allah akıl fikir versin, ne diyelim. Yarın bir gün batılı firmalar ambargo uyguladığında (Rusya - Çin'de olduğu gibi) yine koşa koşa bizim ülkenin markasına yönelecekler.
Amazon'da Troy şu an var.
Yerli alternatif karşıtlığının nedeni, rezil olmalarıdır muhtemelen. Telefonlardan bu kartlara kadar. Hepsi kötü. İyi olsalarda desteklesek?
Bu Türkiye düşmanlığı değil. Sen iyi ürün vs yapmazsan insanların desteğini nasıl bekleyeceksin? Eğer Troy Mastercard veya Visa gibi olsaydı insanlar kullanırdı.
Ambargo olursa bu ülke dayanamaz. Üretim yok bir şey yok.
O halde önceki mesajınızı düzenleyin, yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyor çünkü.
Yerli alternatif karşıtlığının nedeni, rezil olmalarıdır muhtemelen.
Belki de birilerinin desteklemesi gerekiyordur, ne dersin? Belki de daha yeni yeni oturan bir firma ile yılların firması acımasızca kıyaslanılmamalı...
Eğer Troy Mastercard veya Visa gibi olsaydı insanlar kullanırdı.
Bu nasıl bir mantık arkadaş? Yav Visa - Mastercard dediğin hangi yılda kuruldu, bir bak. Troy ne zaman kuruldu, ona da bak. Sen nasıl yeni yeni tutulan bir sistemle artık tekel haline dönmüş iki sistemi kıyaslıyorsun? Bi'de öyle olsaydı diyorsun, Allah Allah'ya biz bilmiyorduk Visa - Mastercard'ın daha kapsamlı olduğunu...
Bi' destek ver önce, bi' büyümesine destek ol. Daha sonra eleştir. Ha yine eleştir, ona bi'şey demiyorum. Ama gidip de yeni sistemle yılların sistemini kıyaslayıp "AAA diğeri daha iyiymiş." deme!
Vallahi inanamıyorum şu gençlerin haline. Hükumet düşmanlığı gözünüzü kör etmiş. Hem de yerli firmalar ile hükümeti birbirinden ayrı olduğunu göremeyecek kadar kör olmuşsunuz.
Ambargo olursa bu ülke dayanamaz. Üretim yok bir şey yok.
Şükürler olsun ki bu ülke senin zannettiğin kadar zayıf bir ülke değil. Sırf ekonomik sorunlardan bu sonuca varman da sığ bir analiz...
Allah'tan bu ülkede Milliyetçi Türk vatandaşları da var. Bu arada Troy'un kart sayısı şu an 60 Milyon'u geçti (Temmuz 2025'e göre) ve pazar payı da %18'in üzerinde (Ocak 2025'e göre). Sene sonuna kadar %30 pazar payı bekleniyor. Zoruna falan gidebilir belki ama şans işte, yapacak bir şey yok
- Makaleler
- 6
O halde önceki mesajınızı düzenleyin, yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyor çünkü.
Mesajımı düzenlememe gerek yok çünkü "kullanamıyorduk" dedim.
Belki de birilerinin desteklemesi gerekiyordur, ne dersin? Belki de daha yeni yeni oturan bir firma ile yılların firması acımasızca kıyaslanılmamalı...
Acımasızca kıyaslamadık. Ayrıca biz desteklesek ne değişecek? Koskoca devlet yok mu arkasında? Kaç yıl geçti en azından yerli harcamalar olsun deriz.
Bi' destek ver önce, bi' büyümesine destek ol. Daha sonra eleştir. Ha yine eleştir, ona bi'şey demiyorum. Ama gidip de yeni sistemle yılların sistemini kıyaslayıp "AAA diğeri daha iyiymiş." deme!
Zaten Troy kart var
Vallahi inanamıyorum şu gençlerin haline. Hükumet düşmanlığı gözünüzü kör etmiş. Hem de yerli firmalar ile hükümeti birbirinden ayrı olduğunu göremeyecek kadar kör olmuşsunuz.
Kör olduğumuz yok. Yerli pazardan bir şey alırken çalışmayan, rezil telefonlar yapan, internet altyapısı bile doğru düzgün çalışmayan yerli alternatiflerimi destekleyeceğiz? Kusura bakmada düzelsinler, adam gibi iş yapsınlar destekleyelim. Ki bu sözde hükumet ile bağlantısı olmayan firmaların neredeyse çoğunluğu hükumet bağlantılı.
Şükürler olsun ki bu ülke senin zannettiğin kadar zayıf bir ülke değil. Sırf ekonomik sorunlardan bu sonuca varman da sığ bir analiz...
Allah'tan bu ülkede milliyetçi Türk vatandaşları da var. Bu arada Troy'un kart sayısı şu an 60 Milyon'u geçti (Temmuz 2025'e göre) ve pazar payı da %18'in üzerinde (ocak 2025'e göre). Sene sonuna kadar %30 pazar payı bekleniyor. Zoruna falan gidebilir belki ama şans işte, yapacak bir şey yok.
Zayıf bir ülke. Sadece ekonomik duruma bakmıyoruz: Eğitim, sağlık, sosyal aklına gelebileceğin her alanda sıkıntıdayız. Bu hükümetin ambargoda bir b0k yapacağı yok.
Benim Troy kart kullanımımda zoruma gidecek bir şey yok
Alparow
Uzman
Bana temassız Troy göndermişlerdi. Müşteri hizmetlerini arayınca Visa ile değiştirdiler.
Hocam mesela ailemle gittiğimde bankadan direkt olarak kartı alamıyor muyum?
Lumine
Yetkin
Ailenizle banka şubenize gittiğinizde kartı mastercard veya visa olarak istediğinizi belirtin. Şubede kart varsa verirler yoksa kargoyla belirtilen adrese gönderirler.Hocam mesela ailemle gittiğimde bankadan direkt olarak kartı alamıyor muyum?
Alparow
Uzman
Ailenizle banka şubenize gittiğinizde kartı Mastercard veya Visa olarak istediğinizi belirtin. Şubede kart varsa verirler yoksa kargoyla belirtilen adrese gönderirler.
Tamam hocam sağ olun.
Yeni konular
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-