Konu içerisindeki mesajlar konu başlığında istenilenden çok sapmış kısaca açıklamak ve sorunuza cevap vermek gerekirse.
Yakın zamanda TEB ve Yapı Kredi'den ailem ile banka kartı çıkarttık. TEB'in şu an için bence şu an en iyisi olduğunu söyleyebilirim öğrenciler için.

Yukarıda belirttiğim gibi ailemle beraber bana kart çıkartacağız. Bazı arkadaşlarım Troy olarak çıkarttı ve Epic Games Steam gibi yerlerde kullanılamadığını söyledi, bu doğru mu?

Sorunuza cevap vereyim TEB'den çıkartırken şubeden Mastercard istediğimi söyledim ve Mastercard aldım ama Yapı Kredi için öyle olmadı belirtmediğim için Yapı Kredi de direkt Troy gönderdiler bende Troy istemediğim için Mastercard siparişi verdim mobil uygulaması üzerinden.

Sizde aynı işlemi yapabilirsiniz, eğer mobil uygulamanız varsa (yok diye biliyorum), yoksa da müşteri hizmetlerini arayıp destek isteyebilir ya da hesap açtığınız şubeden yeni kart isteyebilirsiniz. Eğer temassız isterseniz bankadan alırsınız temassız isterseniz adresinize gelir normal durumda en geç 1 hafta içinde elinize ulaşır kargonuz. Tavsiyme biraz bekleyip adresinize temassız kart gelmesidir.

Visa mı? Mastercard mı? Maestro mu? Diye sorarsanız bu sorunun tercihi yurt dışına çıkmıyorsanız tamamen size kalmıştır hocam.

Neden Troy değil derseniz de bence çok fazla internet harcaması yapan birisi Troy tercih etmemeli önümüzdeki 2-3 yıl daha, sebebi Troy altyapısı daha tam oturmuş değil sürekli olmasa da bazen sorun çıkartıyor bu da çok sık internet harcaması yapayım birisi için tabii ki de sıkıntılı bir durum olur bu hal. Burada internet harcaması mı daha çok yapıyorsunuz fiziksel mi buna kara vermeniz gerek, (siyasete girmek istemem ama) tabii ki de bir Türk olarak ülkeme destek vermek isterim bu yüzden Troy da kullanıyorum ve evet 2 kartım var 2 kart kullanıp o şekilde harcama yapıyorum isteyen bu şekilde de kullanabilir, teşekkürler.

Aklınıza takılan bir şey olursa da sorabilirsiniz hocam.

Edit: Yazım yanlışı.

Son düzenleme: