monitortavsiye01

Becerikli
Yer
Adana
Öndeki 3 fan dahil komple bütün fanları değiştirmek istiyorum. Belirli bir bütçe yok. Fanlar sessiz olsun mümkün olduğunca yeter.

20260209_222514.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Sessizliğe önem veriyorsanız ve fan hızıda ayarlamak istiyorsanız BIOS'da kontrolcü almadan ekstra bundan 4 tane alarak yapabilrsiniz kendimde buna geçtim ses yok ve memnunum. Arctic F12 120mm 4pin.

Sessizliğe önem veriyorsanız ve fan hızıda ayarlamak istiyorsanız BIOS'da kontrolcü almadan ekstra bundan 4 tane alarak yapabilrsiniz kendimde buna geçtim ses yok ve memnunum. Arctic F12 120mm 4pin.
O 2 renkli fanı çıkartmayı düşünüyorum. Belki birini RAM soğutma için kullanırım. Öndeki 3 fanı da çıkartacağım. İçi püfür püfür olsun istiyorum. Yani öne 3 üste 3 RAM üzeri 1 egzoz 1 şeklinde toplam 8 fana ihtiyacım var.

Dediğin modele baktım. Herkes memnun görünüyor.

Fan kontrolcü gerekebilir bu kadar fazla fan takacaksan eğer ona da bak yoksa tam güçte çalışmayabilir hepsini anakart besleyemez aklında olsun.

Vallahi hocam sıfır alacağınız kasadaki fanlar kaliteli sessiz vs ise alın ama değilse bence fan sayısını azaltıp ekleme yapmanızı öneririm sonra. O kadar fana ihtiyacınız olmayabilir bu arada 4 tane alıp bir deneyin gerek görürseniz alırsınız.

Vallahi hocam sıfır alacağınız kasadaki fanlar kaliteli sessiz vs ise alın ama değilse bence fan sayısını azaltıp ekleme yapmanızı öneririm sonra.
Bunu düşünüyorum.

Bunu düşünüyorum.

Amazon yorumlarını biraz gezin fanlar hakkın ne diyorlar Reddit'te vs de kasa modelini aratın bilgilenme amaçlı.