Detaylar
Kim cevapladı?Öndeki 3 fan dahil komple bütün fanları değiştirmek istiyorum. Belirli bir bütçe yok. Fanlar sessiz olsun mümkün olduğunca yeter.
Eki Görüntüle 226018
Arkadaki kablo gizleme yeri yeterli mi? Bir de ARGB kontrolcüsü çıkıyor mu?
monitortavsiye01
Becerikli
Bilmiyorum valla. Dikkat etmedim. Evde değilim. Akşam haber verebilirim ancak.Arkadaki kablo gizleme yeri yeterli mi? Bir de ARGB kontrolcüsü çıkıyor mu?
monitortavsiye01
Becerikli
O 2 renkli fanı çıkartmayı düşünüyorum. Belki birini RAM soğutma için kullanırım. Öndeki 3 fanı da çıkartacağım. İçi püfür püfür olsun istiyorum. Yani öne 3 üste 3 RAM üzeri 1 egzoz 1 şeklinde toplam 8 fana ihtiyacım var.Sessizliğe önem veriyorsanız ve fan hızıda ayarlamak istiyorsanız BIOS'da kontrolcü almadan ekstra bundan 4 tane alarak yapabilrsiniz kendimde buna geçtim ses yok ve memnunum. Arctic F12 120mm 4pin.
Dediğin modele baktım. Herkes memnun görünüyor.
monitortavsiye01
Becerikli
Fan kontrolcü gerekebilir bu kadar fazla fan takacaksan eğer ona da bak yoksa tam güçte çalışmayabilir hepsini anakart besleyemez aklında olsun.
Tamam sağ ol. Bir de 8x400 3200 küsur TL yapıyor. Sıfır kasa alıp bendeki 2 fanı mı kullansam
achelleus
Yetkin
Vallahi hocam sıfır alacağınız kasadaki fanlar kaliteli sessiz vs ise alın ama değilse bence fan sayısını azaltıp ekleme yapmanızı öneririm sonra. O kadar fana ihtiyacınız olmayabilir bu arada 4 tane alıp bir deneyin gerek görürseniz alırsınız.
monitortavsiye01
Becerikli
Bunu düşünüyorum.Vallahi hocam sıfır alacağınız kasadaki fanlar kaliteli sessiz vs ise alın ama değilse bence fan sayısını azaltıp ekleme yapmanızı öneririm sonra.
MSI Mag Forge 320R Airflow ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag Forge 320R Airflow ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Forge 320R Airflow ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.039,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
achelleus
Yetkin
Bunu düşünüyorum.
![]()
MSI Mag Forge 320R Airflow ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag Forge 320R Airflow ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag Forge 320R Airflow ARGB 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.039,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Amazon yorumlarını biraz gezin fanlar hakkın ne diyorlar Reddit'te vs de kasa modelini aratın bilgilenme amaçlı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311