Suçunu her zaman red et. Öğretmenlerin yaptığı göz korkutmaktan ileri değil. Ben bizim okulda neler neler gördüm, 1 kişi bile atılmadı 4 sene içinde.
Okulun idaresi atmaya meraklı. Okul kalabalık zaten sorun çıkaranı şutlarlar. Geçen senede attılar 2-3 kişiyi.
Ya dediği hiçbir şeyi umursamayıp sanki yokmuş gibi davranmalısın ya da öğretmenlere olanı olduğu gibi anlatmaya diretmelisin. İlkini yapmak zor ama eğer yaparsan kız senin üzerinde hiçbir suç iddia edemez. Eğer sınıfın önünde iftira atıyorsa "bol keseden sıkıyorsun da kanıtın var mı" tarzı şeylerle atak yapılabilir. Hakaret ve vurmak kendini ateşe atmak olur. Her iftirasına kanıt göstermesini istenebilir, "kanıtın yoksa bana bulaşma" falan.
Zor bir psikolojik durum, net bir çözüm sağlanması zor.
İşin kötüsü 3 senedir zaten yaşadığım ağır olaylar silsilesinden dolayı yorgun ve bunalima girmiş bir psikolojim var. Ve kızında bana zaten çok öncelerden başlattığı psikolojik zorbalık şimdilerde katlandi ve neredeyse her an yapıyordu. Rehberlik ailemi daha aramadılar bir şey demediler ama çağırma ihtimalleri var hoca kağıt falan doldurdu bir şeyler yazdı. Konuşmama bile izin vermedi zaten bağırdı sadece. Kendimi savunma hakkı bile tanımadı. Konuştuklarımı da dinlemedi. Ne olacak bilmiyorum açıkçası pek bir sonuç çıkmaz gibi düşünüyorum ama ailem bile sırf uğraştıkları için kızacaklar. Gerçekten anlayamıyorum bu sene hayırlısı ile biterse bir daha bu okulun 3 km yakınına yaklaşmak istemiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: