Benim bildiğim bir Ventoy var ama sıkıntı yarattığını söylüyorsunuz. Onun dışında bir fikrim yok. Bu durum hakkında ayrı konu açmanız daha sağlıklı olur.

Hocam kurdum ISO'yu. Boota girip USB seçtim sonra başlangıç animasyonu çıktı neden öyle yapar?

Benim bildiğim bir Ventoy var ama sıkıntı yarattığını söylüyorsunuz. Onun dışında bir fikrim yok. Bu durum hakkında ayrı konu açmanız daha sağlıklı olur.

USB'ye yazdırdıktan sonra tekrar içine mi atmam gerekiyor ISO'yu?

Öncelikle GParted ile USB'yi seçin ve yeni bölüm tablosu oluşturun. (not USB'deki her şey silinecek) bilgisayarınız UEFI ise GPT seçin. Daha sonra 1024MB'lik yeni bir bölüm oluşturun. Bu bölüm FAT32 olsun. İsmini boot veya UEFI boot olarak ayarlayabilirsiniz. Diğer boşta kalan kısmı da kullanacağız. Bu sefer FAT32 yerine NTFS seçin. İsim olarak istediğinizi girin. Ben anlaşılabilmesi için install ismini vereceğim bu bölüme. Bu iki bölümü de kullanacağız.

Şimdi ISO dosyasını ISO'dan çıkartın. Çıkartma işlemi bittikten sonra sources klasörü hariç ISO dosyasının içindeki her şeyi boot bölümüne kopyalayın. Ardından boot bölümünün içerisinde sources isimli bir klasör oluşturun. Bu klasörün içine de ISO dosyasının içindeki sources klasöründeki boot.wim dosyasını boot kısmındaki bizim oluşturduğumuz sources klasörünün içine atın. Boot kısmıyla işimiz bitti.
Şimdi ise install bölümüne geliyoruz. Buraya ise ISO dosyasındaki her şeyi kopyalıyoruz. Bu kadar. Bilgisayarı yeniden başlatıp boot menüden USB'yi seçebilirsiniz.
Bu işlem zahmetli ancak işe yarayan bir yöntem. Şu an çok uygun bir ortamda olmadığım için resimlerle anlatım destekleyemedim.
Normalde Ventoy ile olması gerekiyor bu arada. Ayrıyeten dd yöntemi ile denediniz mi?