Zotac marka ekran kartları nasıldır?

Makaleler
2
Zotac markasının ekran kartları nasıldır? Çok ısınır mı? Bir tanıdığım Zotac ekran kartı almak istiyor. Ben de zamanında 4060 Ti kullanmıştım Zotac markasından. İyiydi. Ama tanıdığım 5000 serisinden alacak.

Orta segment. MSI ASUS kalitesi bekleme ama Turbox Izoly gibi markalardan çok iyidir.

Benden uzak olsun, kime yakın olduğu önemli değil.

Kendi tasarım hataları yüzünden 5090 yaktılar, daha yaklaşmam.
Asrock vol2 oldular.

Bunlar INNO3D ile aynı çatı şirketin markaları değil mi?

Ben olsam üç beş daha verir, daha sağlam bir markadan alırdım.

Zamanında GTX 660 2 tane SLI yapmıştım iyi karttı ama büyük markalar kadar pahalı değil malzeme de ona göre işte. Zotac iyidir.

Gerçi ASUS TUF 1660 Super almıştım büyük hevesle meğer kartın iğrenç bir soğutması var mış çok ince koymuşlar soğutucu bloku kart aşırı ısınıyordu araştırdım ki meğer kronik bir durum. Ve bana patladı tabii ASUS değişim yapar mı? Asla... Siz alan kerizler devam dedi. Ben yeni seriyi yenilerim deyip EVO modelleri çıkarttı soğutucu boyutu büyümüş. Hali ile bende o kadar 4 sene falan kullanmak zorunda kaldım.

En son şu an PNY 4070 kullanıyorum çok memnunum kalitesi soğutması her şeyi iyi. Daha artık ASUS falan büyük marka diye yanaşmam. F/P olan neyse onu alır geçerim.

Zotac RTX 4060 Ti Gaming Twin Edge ekran kartını kullanıyorum. 20 aydan fazla deneyimledim. Yük altında 65-70 dereceleri geçmiyor. Kasamın havalandırması kötü olduğu halde. Herhangi bir sorun yaşatmadı bana bu zamana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…