BigBlue

Becerikli
Arkadaşlar merhaba. Halihazırda kullandığım RX 9070 XT Nitro kartım var. Ancak son zamanlarda RAM fiyatlarında artış vs derken ekran kartlarında da fiyatların burada durmayacağı aşikar. Bende ödeme imkanım varken RTX 5080 alayım diyorum. Kendi kartımı daha sonra değerlendiririm.

Almak istediğim kart bu. Gece indirimde 62 bin liraya düşüyor. 12 ay taksit ile aldığımda aylık ödemesi 6 bin lira oluyor. Kuveyt Türk kartım var. Sorun ise bazı RTX 5090 Zotac kartlar yandı. Zotac'ın üretim hatasından dolayı olduğu söylendi. Reddit'te konuları oldu. Bu durum Zotac'ın ürettiği RTX 5080 kartlarda da var mı? INNO3D kartlarda var ama pek bilmiyorum onları. Eskiden Zotac GTX 1050 Ti kart kullanmıştım bir sıkıntı yaşamamıştım. Siz ne diyorsunuz bu konuda?
Genel olarak RTX 5080 sınıfında Zotac alınır mı?

Son düzenleme:
@Hamza Ensar Sağlam,
Sizin tercihiniz ne olur şu listeden?
İşin açığı bütçe olarak da çok çıkmak istemiyorum. Bu fiyatlara %10 indirim geliyor.
Tam sayfayı atamamışım ama ordan 5080’i seçerseniz seçenekler buradaki gibi.

Vatan'dan pek bir şey bulamadım maalesef. Hepsiburada üzerinden bu var bu da bütçenizi zorlar mı bilmiyorum:

@Hamza Ensar Sağlam, mesela vatan da MSI RTX 5080 gaming Trio var. İndirimden sonra onu 12 taksit aylık 7300 ödeme ile alabiliyorum. Toplam fiyatı 88 bin oluyor. Hepsiburada vade farkını çok koyuyor. Gaming Trio'yu alıp geçelim mi acaba?
Yoksa INNO3D'lerden iş çıkar mı?