Zotac RTX 5080 Gaming Solid Core alınır mı?

Hocam mevcutta Sapphire RX 9070 XT Nitro+ kart kullanıyorum. Yapay zeka, render işim falan yok. Akşamları 2-3 saat oyun oynuyorum sadece. Testleride izledikten sonra %25-30 kas gücünde artış olacaktı. X2 fiyat maliyeti oluyordu. Şu anlık plan iptal diyelim.

Arkadaşlar bir fikir değişikliği oldu. Şansa vatan indirimleride bitti. 70-75 bin TL bütçe ile beyaz ve ARGB olması öncelik soğutmasıda iyi bir model bakıyorum. MSI gaming Trio beyaz olanlar 83 bin civarı. O kadar da çıkmak istemiyorum açıkçası. İndirim bekleyeceğiz artık. Hazırda kartım var. Bankkart vade farksız 3 veya 6 taksit şeklinde alacağım. Gören duyan olursa hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Hocam buldun mu at ne alacaksan eğer.

Son düzenleme:

Hiç indirim bekleme en son kasımda Gaming Trio'lar bile 64'e satılıyordu, zaten çip krizi var alabiliyorsan al. Beklemek zarardan öte değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
@byderdo, beyaz ARGB kart almam lazımdı.

Ben de 6800XT'den yükselteceğim. Vatan indiriminde alacaktım, param yetişmiyordu. Tam indirim bittiği gece ücretim geldi o INNO3D X3 OC alacaktım.

Kartın durumu nedir? Cyberpunk 2077 Ray Tracing açık en iyi görüntü kalitesinde kaç FPS veriyor, sıcaklık değerleri nedir hocam, test edebildiniz mi?

@byderdo, kart şu an kargoda. Muhtemelen yarın elimde olur. Vatan indirimlerini bende kaçırdım. Şu an 78 b olan Zotac Solid beyaz ARGB vardı indirimde 70 bin oluyordu. Nasip diyelim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…