Sessiz çalışması için iyi bir ayar. Şöyle açıklayayım; kart 60 dereceye kadar fanları döndürmüyor 60 dereceyi geçtiğinde belirli ayarla devreye girip kartı soğutuyor.
Veyahut şöyle de bakılabilir: kart kendini yormayan işlerde -masaüstü vs.- fanları da yormuyor böylece.
Sessiz çalışması için iyi bir ayar. Şöyle açıklayayım; kart 60 dereceye kadar fanları döndürmüyor 60 dereceyi geçtiğinde belirli ayarla devreye girip kartı soğutuyor.
Veyahut şöyle de bakılabilir: Kart kendini yormayan işlerde -masaüstü vs.- fanları da yormuyor böylece.
Yok yani demek istediğim AMD Software Adrenalin'den 60 sıcaklıkta 70 hızda çalıştır diyorum fan sesi çok geliyor
Aynı durumu colorfull RTX5080 iGame Ultra da 60 sıcaklıkta 70 hızda ses benim şuankiş kartıma göre duyulmayacak seviyede gelir mi yani onu merak ediyorum.
Yok yani demek istediğim AMD Software Adrenalin'den 60 sıcaklıkta 70 hızda çalıştır diyorum fan sesi çok geliyor
Aynı durumu colorfull RTX5080 iGame Ultra da 60 sıcaklıkta 70 hızda ses benim şuankiş kartıma göre duyulmayacak seviyede gelir mi yani onu merak ediyorum.
@byderdo, 65 dereceyi geçtiğini görmedim. Ancak Sapphire RX 9070 XT Nitro kadar sessiz değil maalesef. Boyutları neredeyse aynı ama Nitro daha sessizdi.
@LH44, hocam rop sayısı falan normal değil mi? Bir bakar mısınız size zahmet.