Aksine bence Arctis serisi rahatlık bakımından 8-9 senedir falan "şahsen" rakipsiz. Kişiden kişiye değişir tabii. Nova serisinde daha da rahat geldiler bana.

Kişiden kişiye değişir tabii ben denediğimde üst bant kafama sert geldi o yüzden Cloud 3S veya BlackShark v3X HyperSpeed düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takstar Pro 80 tabanlı, 2026 yılı itibariyle 13 yaşında bir kulaklık olduğu için. Sponsor şişirmeleri başladığında bile eskiydi, artık daha eski.

Cloud 3'te de neredeyse aynı hoparlörlerin farklı şekilde yerleştirilmiş ve modifiye edilmiş hali var. Yani Cloud 3 de 13 yaşında.

Hiçbirisi kendi rakiplerinden daha iyi değil.

Çöp olması için birkaç yeterli sebep.
Aktif olarak Arctis Nova PRO wired kullanıyorum. Bundan önce Cloud 2 (Kingston rev.) ve 1.5-2 yıl Cloud 3 (wired) kullandım.
Cloud 2 için kabul eski artık alınmaz. 2017-2018 gibi almıştım o zamanlarda "oyun amaçlı" baya iyiydi. Cloud 3'deki tek amaç ses kasmak olduğunda Nova PRO'ya aşırı yabancılık çekmedim.
Müzik performansı da değerlendiriliyorsa %100 katılıyorum Cloud'lar rezalet. Oyun başarısı yüzünden çöp denmesini yakıştırmıyorum.

Aktif olarak Arctis Nova PRO wired kullanıyorum. Bundan önce Cloud 2 (Kingston rev.) ve 1.5-2 yıl Cloud 3 (wired) kullandım.
Cloud 2 için kabul eski artık alınmaz. 2017-2018 gibi almıştım o zamanlarda "oyun amaçlı" baya iyiydi. Cloud 3'deki tek amaç ses kasmak olduğunda Nova PRO'ya aşırı yabancılık çekmedim.
Müzik performansı da değerlendiriliyorsa %100 katılıyorum Cloud'lar rezalet. Oyun başarısı yüzünden çöp denmesini yakıştırmıyorum.
Ben yakıştırıyorum. O kadar para verip kulaklık alıyoruz, sadece Counter Strike oynarken ayak sesi duyalım diye mi? Cloud 2 ve Cloud 2 Wireless'te çektiğim çileleri hiçbir yerde çekmedim ben. Onlarca markadan yüzü aşan kulaklık kullandım, bu kadar vasıfsız ve pratik olmaktan uzak çok az ürün gördüm.

• Sürücü desteği yok.
  • Ses kartı rezalet. Bozulup duruyor.
  • Rahat değil.
  • Müzik, film işkence.
  • Wireless model kopmasın diye dualarla oyuna giriyordum.

Ben sevmiyorum, sevene düşman değilim ama reklamını yapana ağır düşmanım.

Ama neyse ki Counter Strike oynarken ayak sesi duyabiliyoruz. Benim PC boot eder etmez otomatik Counter Strike açıyor zaten.

Nova Pro'yu Wireless olarak ben de kullanıyorum şu anda. Segment aynı değil belki tamam ama yani Cloud 2 kulaklıksa Nova'ya yeni kelime üretmek gerekiyor. Sadece bu da değil. Dolapta duran Nova 7, Rampage SN-RW1; kullanıp sattığım diğer kulaklıklar vs. Cloud 2'ye kulaklık demek hepsine hakaret olur. Yani Cloud 2'yi rezalet sıralamasında rahat ilk 3'e koyarım.