Makaleler
1
Evet, soru konu başlığındaki gibi. Zowie rekabetçi esporcular arasında vs. daha yaygınken şimdi Lamzu vs. gibi pek çok markaları görüyoruz bunun nedeni nedir? Neden geri kaldılar. Merak ettim.

Evet, soru konu başlığındaki gibi. Zowie rekabetçi esporcular arasında vs. daha yaygınken şimdi Lamzu vs. gibi pek çok markaları görüyoruz bunun nedeni nedir? Neden geri kaldılar. Merak ettim.
Uzun bir süre 3360 gibi orta seviye sensör kullandıkları için olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca büyük sayılacak bir geliştirme olmadan çıktı serileri genel olarak.

BenQ'nun marketing muhabbetlerini yakindan takip etmiyorum lakin bunun birinci suclusu BenQ, ikinci suclusu marketing departmani. BenQ'nun suclu oldugu kisim hala 2010'lardan kalma klasik tasarimi ve ozellikleri koruyor olmasi, marketing departmaninin suclu oldugu kisim ise urunlerini yeterince pazarlayamiyor olmasi. Azicik itekleseler "Cevre Birimleri" kategorisinin Apple'i olabilirler aslinda ama marketing yonunde ciddi eksiklikleri var. Diger markalarda marketing var mi, yok ama en azindan onlarin urunleri kaliteli ki kalite satiyor. BenQ'nun ne urunleri kaliteli ne marketingi iyi. Yillardir agizda dolanan bi' "E-Sporcular BenQ kullaniyor." furyasi var, bitmedi arkadas, bundan otesi yok. Bu kadar mi sig bu firmanin vizyonu.

Razer su an cop bile cikarsa yok satar cunku adamlar urununu pazarlamayi biliyor.

Ben 2018'de sanırım şu an elimde olan EC2-A modelini aldığım sıralarda çok popülerdi mesela ve turnuvalarda vs. kullanılıyordu. Kendi kendilerini bitirmişler anladığım kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2018'de sanırım şu an elimde olan EC2-A modelini aldığım sıralarda çok popülerdi mesela ve turnuvalarda vs. kullanılıyordu. Kendi kendilerini bitirmişler anladığım kadarıyla.
Kendi kendilerini bitirmiyorlar da kendi yaglarinda kavrulmayi seviyorlar gibi. Tok satici tribi var.

Zowie U2 modeli ile nihayet kademe atladilar, 3395 sensor kullaniliyor o modelde. Switch olarak da Huano Blue Shell Pink Dot 80M kullaniliyor. 60 gram, kablosuz ve Type-C girisli olmasi da diger artilari.
5.5k fiyat çekip halen PAW3950 koymamaları da olmamış sanki. Bir de dediğiniz gibi tasarımı aşırı sade ve sıkıcı. Ayrıca tutuş hissiyatı olarak plastiği de iyi değil o kadar. O zaman çok övüldüğü için almıştım. Yalnız şu konuda hakkını vermek lazım aşırı dayanıklı mouse. Elimdeki EC2-A 5 yıl oldu ne çift tıklama ne başka bir sorun yaratmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
3950 veya 3395 olmasi cok onemli degil o bir yerden sonra sidik yarisina donuyor, asil olay su guncelligi takip etme mevzusunu daha erken patlatma imkanlari varken patlatmamalari.
Valla bakalım hocam neler olacak BenQ için. İlk kez Sword X mouse siparişi verdim bir mouse da ilk kez böyle para verdim. 5-6 yılda neler değişmiş göreceğim.