EFI Shell 52
Üstün
Elimde TT'nin son zamanlarda verdiği ZTE F601 ONT ve Huawei LG8245X6-50 router ikilisi var. Nasıl ONT'un arayüzüne girebilirim? Şimdiden teşekkür ederim herkese.
ONT'yi doğrudan PC'ye takın. IP adresi192.168.1.1imiş. Ayrıca hacklemek isterseniz burada ek detaylar var:
ONT'yi doğrudan PC'ye takın. IP adresi192.168.1.1imiş. Ayrıca hacklemek isterseniz burada ek detaylar var:
192.168.1.1 ise sizin doğal olarak sisteme bundan yüksek bir IP adresi atamanız gerek.Model: F601
Hardware Version: V7.0
Software Version: V7.0.10P1N37
Boot Loader Version: V7.0.10P10N2
Elimde TT'nin son zamanlarda verdiği ZTE F601 ONT ve Huawei LG8245X6-50 router ikilisi var. Nasıl ONT'un arayüzüne girebilirim? Şimdiden teşekkür ederim herkese.
Ben de bilmiyorum maalesef. Keşke TP-Link'in routerları gibi olsa (kendi linki dışında farklı bir IP yazarak da açılıyor onlar da böyle uğraşmadan).Standart ISS ürünleri heryeri kapalı. Ethernet kablosunu routerden çıkar gpon a tak internet gitsin sonra geri router e tak sürekli uğraş.router üzerinden direk erişim yolu bulabildiniz mi
Nasıl yapılıyor (yeni öğrendim de)?Bu ONT'nin superadmin yetkisi de alındı Nokia kaldı sadece![]()