Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
ONT'yi doğrudan PC'ye takın. IP adresi 192.168.1.1 imiş. Ayrıca hacklemek isterseniz burada ek detaylar var:

Çalışmıyor. IPv4 ayarından IP ayarlamayı bile denedim ama ulaşılamıyor diyor Edge.

ONT'yi doğrudan PC'ye takın. IP adresi 192.168.1.1 imiş. Ayrıca hacklemek isterseniz burada ek detaylar var:

Sorunu çözdüm. Bu şekilde ayarlamak gerekiyormuş meğerse:

Ekran görüntüsü 2024-11-06 132733.webp

Ekran görüntüsü 2024-11-06 132004.webp

Çalışmıyor. IPv4 ayarından IP ayarlamayı bile denedim ama ulaşılamıyor diyor Edge.

Sorunu çözdüm. Bu şekilde ayarlamak gerekiyormuş meğerse:

Ekran görüntüsü 2024-11-06 132733.webp

Ekran görüntüsü 2024-11-06 132004.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Elimde TT'nin son zamanlarda verdiği ZTE F601 ONT ve Huawei LG8245X6-50 router ikilisi var. Nasıl ONT'un arayüzüne girebilirim? Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Standart ISS ürünleri heryeri kapalı. Ethernet kablosunu routerden çıkar gpon a tak internet gitsin sonra geri router e tak sürekli uğraş. :) router üzerinden direk erişim yolu bulabildiniz mi

Standart ISS ürünleri heryeri kapalı. Ethernet kablosunu routerden çıkar gpon a tak internet gitsin sonra geri router e tak sürekli uğraş. :) router üzerinden direk erişim yolu bulabildiniz mi
Ben de bilmiyorum maalesef. Keşke TP-Link'in routerları gibi olsa (kendi linki dışında farklı bir IP yazarak da açılıyor onlar da böyle uğraşmadan).

Merhaba,
Ağ kablosu ile ONT'yi bilgisayarıma bağladığımda, bilgisayarım ONT'yi görmüyor bile. Fiber kablosunu da takıyorum, değişen bir şey yok. Fakat, Router'a bağladığımda ve fiber kablo takılıyken bağlantı var gibi oluyor. Sorun nedir acaba, yardımcı olabilirseniz sevinirim?

Son düzenleyen: Moderatör: