Burada daha detaylı yazdım hocam.

Hayır yok. ONT ZTE ise saha da ZTE'dir. En son paylaştığım fotoda OLT yazıyor zaten. O5/true yazıyor mu sizde de?
OLT type : ZTE yazmıyor sanırım other() tarzı bişi yazıyordu.
VLAN Information: burası da boştu.

Ayrıca sizin rehberinizi inceledim yaptıklarım birebir aynı not olarak düştüğünüz gibi LOID ve/veya PLOAM şifresi ni istiyor muhtemelen bende.

OLT type : ZTE yazmıyor sanırım other() tarzı bişi yazıyordu.
VLAN Information: burası da boştu.

Ayrıca sizin rehberinizi inceledim yaptıklarım birebir aynı not olarak düştüğünüz gibi LOID ve/veya PLOAM şifresi ni istiyor muhtemelen bende.
O5 yazıyor bu arada.

Son düzenleme:
Hocam bence size sıfırdan tekrar kurulum yapmamızda fayda var. Bence önce TT'nin verdiği modemi ve ONT'yi geri takın.

Modem üzerinden PPPoE, VLAN ID ve WAN MAC adresini not alın.
ONT üzerinden tekrar gerekli bilgileri not alın.

GPON SFP'ye tekrar Majdev firmware yazın. Ardından ssh ile SFP'ye girip firstboot ve reboot komutlarını çalıştırın.

Sonra gerekli ONT bilgilerini GPON SFP'ye klonlayın. En son Save&Apply yapın. Tekrar ssh ile SFP'ye girip rehberde yazan fw_setenv..... komutlarını çalıştırıp reboot edin. Böylece GPON SFP ile iş bitmiş oluyor.

Sonra kendi modeminizde IPv4 ayarını Manual yapıp IP adresini 192.168.1.10 girin.
PPPoE bilgilerini girin. MTU 1492 girin. VLAN ID'yi girin. WAN MAC adresini de girin (ne olur ne olmaz)

Bunların hepsini yaptıktan sonra internete çıkması lazım. Eğer çıkmıyorsa ya bir yerde yanlış vardır, ya OLT/saha ile alakalıdır, ya da LOID/PLOAM şifresi gerekiyor olabilir.

Ben bugün ve yarın ZTE F601'i hacklemeyi deneyeceğim. Direkt içindeki bilgilere ulaşmaya çalışacağım. LOID şifresini de alacağım bu sayede. F601 arayüzünde yazan bilgileri yazılım içinde yazanlar ile karşılaştıracağım, eğer tutuşmayanlar varsa o zaman cihazın kendi içindeki bilgiler daha doğru demek. Arayüzdekiler yanlış olabilir demek.

Hocam dediklerinizi yaptım durum yine aynı .

@Liguori

Dosya Ekleri

• module information.webp
    module information.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 73
Hocam dediklerinizi yaptım durum yine aynı .

@Liguori
LOID kısmına da GPON Seri Numarasını girin hocam. Boş bırakmayın. LOID Password boş kalabilir ama LOID kısmını boş bırakmayın.

Hatta F601'de LOID sayfasında yazıyor LOID. Bende PON Seri Numarası ile aynı.

1761989679935.webp

Bugün LOID şifresini kırmayı deneyeceğim.

LOID kısmına da GPON Seri Numarasını girin hocam. Boş bırakmayın. LOID Password boş kalabilir ama LOID kısmını boş bırakmayın.

Eki Görüntüle 197809

Yaptım değişmedi yine aynı.
Hocam aşağıdaki linkteki videoda LOID Password PON seri numarasının bir kısmı gözüküyor onu denedim oda olmadı.

Eki Görüntüle 197809

Şifreyi kırabildinizmi hocam.

Son düzenleme:
Yok hocam. Daha deneyemedim. Artık anca Pazartesi deneyebilirim, bu sıralar müsait değilim.