Az önce TP-Link media converter geldi. Eve gittiğimde F601 bilgilerini SFP'ye klonlayıp deneyeceğim ve IP almayı deneyeceğim. Akşam tekrar güncelleme yaparım hocam.
Kusura bakmayın hocam, dün hiç deneme şansım olmadı. Bugün kesin deneyeceğim ve mesajı güncelleyeceğim.
Aynı ONT ve SFP olduğu için süreç aynı olacak diye umuyorum.
Şu anki teorim LOID Password'den yana. Bu şifreyi almak da hiç kolay değil. Eğer benimki de IP alamaz ise bu şifreyi kırmak üzerine bir rehber yazacağım ileride.
Kusura bakmayın hocam, dün hiç deneme şansım olmadı. Bugün kesin deneyeceğim ve mesajı güncelleyeceğim.
Aynı ONT ve SFP olduğu için süreç aynı olacak diye umuyorum.
Şu anki teorim LOID Password'den yana. Bu şifreyi almak da hiç kolay değil. Eğer benimki de IP alamaz ise bu şifreyi kırmak üzerine bir rehber yazacağım ileride.
Tekrar Majdev firmware yükleyip SFP'yi sıfırlıyorum. Ardından Keenetic Hero'yu da sıfırlayacağım. Sonra baştan sona tekrar kurulum yapıp buraya yazacağım hocam. Duruma göre o excel dosyasına da ekleyeceğim.
Tekrar Majdev firmware yükleyip SFP'yi sıfırlıyorum. Ardından Keenetic Hero'yu da sıfırlayacağım. Sonra baştan sona tekrar kurulum yapıp buraya yazacağım hocam. Duruma göre o excel dosyasına da ekleyeceğim.
Evet. O5/true çıktı. F601 üzerinde olan çoğu bilgiyi kopyaladım.
İlk başta O5 yazmasına ve KeeneticOS CGNAT IP'si göstermesine rağmen internete çıkamıyordum. VLAN ID giriliydi. Meğer sıkıntı DNS çıktı. DNS profilini KeeneticOS üzerinden düzeltince sorun çözüldü.
İlk başta O5 yazmasına ve KeeneticOS CGNAT IP'si göstermesine rağmen internete çıkamıyordum. VLAN ID giriliydi. Meğer sıkıntı DNS çıktı. DNS profilini KeeneticOS üzerinden düzeltince sorun çözüldü.
F601 den hangi bilgileri kopyaladınız.
ONT ZTE olup OLT nin nokia olma ihtimali var mıdır hocam.Kendi sfp de hiç bir bilgi girmeden O5 olduğunu gördüm. Acaba fake O5 mi diye düşünmeye başladım.
DNS profilini otomatik mi yaptınız yoksa manuelmi?
ONT ZTE olup OLT'nin Nokia olma ihtimali var mıdır hocam? Kendi SFP'de hiçbir bilgi girmeden O5 olduğunu gördüm. Acaba fake O5 mi diye düşünmeye başladım.